1500 TL Telefon önerisi

1600 TL civarında Xperia XZ var. Kamerası herhalde şu ana kadar söylenen cihazlardan daha iyi. Amiral gemisi olan bir model dolayısıyla güncelleme konusunda sıkıntısı olmaz. Yazılım, akıcılık ve batarya konusunda en iyi memnuniyeti sağlayacak olan cihazlardandır. Tabii Sony tasarımı ile barışıksan tavsiye edebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung giriş seviyesi dışında diğer segment telefonlar tarafında gayet iyi bir marka. Sadece S ve Note serisi iyi demek diğerleri kötü demek yanlıştır. Ayrıca Huawei kamera konusunda hepsinin başını da çekmez, bu segmentte kamera olarak Samsung modelleri daha iyi. Huawei yeni iki yıldır adam akıllı başarılı kameraya sahip telefonlar üretmeye başladı, Samsung kamera noktasında her zaman iyi oldu.
 
Redmi 5 Plus kamera olarak iyi değil. Sony X, P9, C7 serisi, Mi Note 3 kamera olarak başarılı modeller bu fiyat aralığında.

Zenfone 3 bu fiyat aralığında bir telefon değil daha pahalı bir model.



Saçmalayın, kendin kullanıyorsun diye telefonu göklere çıkarma, dediğin şeyin hiçbir mantıklı açıklaması yok, fiyatına göre idare edebilecek bir kameraya sahip ama orta üst ve üst seviye modeller kamera konusunda yarışamaz. Ayrıca P9 Lite 2017 1400-500 TL fiyatına değil nette 1000 TL fiyatına bulunuyor.
Ben telefonu aldığımda 1500 TL idi, ayrıca Huawei bizim değil öyle olsaydı överdim kullanmadığınız için bilemezsiniz, kamerası orta ve üst segment telefonlara yarışabilecek durumda bilip bilmeden konuşmazsanız iyi olur. Ayrıca dikkatli bakarsanız telefonunu 1400-1500 TL arasında gezdiğini rahatça görebilirsiniz sizin baktığınız indirimli fiyatlardır.
P9 lite 2017 Hepsiburada'da 1030 TL'ye satılıyor. 1500 TL'ye eğer büyük telefon seviliyorsa C7 Pro alınabilir.
İndirimli fiyatı 1000 TL olduğu doğrudur. Ben 1500 TL'ye aldığımdan öyle yazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Note 3, Mate 10 Lite, Honor 9 Lite, Samsung Galaxy C7 Pro, Samsung Galaxy J7 Pro, Huawei P Smart alınabilir cihazlar. İthalatçı garanti düşünürsen kesinlikle Mi Note 3 bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz. Distbrütör garanti dersen bütçeni yükseltip Mate 10 Lite alabilirsin. Yükseltemem dersen J7 Pro, Honor 9 Lite arasında tercih yapacaksın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı