1500 TL'ye kulak içi kablolu kulaklık önerisi

Spery

Kilopat
Katılım
24 Ağustos 2016
Mesajlar
221
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. 1500 TL bütçe ile bir kulaklık arıyorum. Kablolu ve kulak içi olması gerekiyor. Garantisi olması için yurt dışı ürün istemiyorum. Bütçe 1500 TL dedim ancak basit bir şey bekliyorum oyun oynarken ve müzik dinlerken üzmesin yeterli. Şu an 3 yıldır kullandığım JBL T110 kulaklığım bozulduğu için yenisini arıyorum.

Ben bu kulaklığımdan memnundum yani aşırı yüksek bir şeye gerek yok. Şu an ki fiyatlara hakim değilim 1500 olarak ortalama söyledim düşük fiyata da önerebilirsiniz. 2000 TL'ye de çıkabilirim ama bunu yazdığım için rica ederim sadece 2K üstü şeyler önermeyiniz 1500-2000 arası idealdir, teşekkürler.
 
Bununla arasında çok fark var mı sizce?
Evet. KZ, 2dynamic driver 1 balanced kullanır. Yani; dinamik sürücüler bass seslerini cogaltirken, balanced armatürler flat (dengeli) olmasını ve detayı sağlar. İkisi birleştiğinde müthiş bir imaging (sahne) ve detaylı bir deneyim yasatir.
Attığın linkteki ürün sennhieser. Normalde müthiş bir markadır fakat 80s alınmaz.
 
Tamamdır geldiğinde dönütte bulunurum.

Kulaklığin kablosunda, bir adet jack girişi var (uzun pin) bu jack girişi telefon, tablet, PC vb. Aletlerin, 3.5mm girisine girecek (buraya kadar sıkıntı yok, çünkü bütün kulaklilarda böyle.) fakat bu kulaklıkta farklı bir olay var. Bu olay şu; Kabloyu, kulaklığa takmak için, iki adet (toplam 4 adet küçük pin) var. O 4 Pin'den ikisini bir kulaklığa, diğer ikisini diğer kulaklığa takarak kullanacaksin. Bu çok büyük bir avantaj çünkü kablosu bozulduğunda, yeni bir kablo alarak, kullanmaya devam edersin. Zaten kulaklık driverlarında sıkıntı çıkmiyor kolay kolay. Kulaklık geldiğinde kablonun pinlerini kulaklığa takamazsan (ki takarsın, basit bir işlem) buraya yaz takarız beraber.
 

Geri
Yukarı