1500 TL'ye vücut kılları için sıfıra yakın kesen makine önerisi

hedefpilotaj

Centipat
Katılım
21 Aralık 2022
Mesajlar
251
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yüz, göğüs, kol, bacak ve genital bölgede kullanacağım. Sıfıra yakın kesen bir makine arıyorum. Bütçem maksimum 1.500 TL. Oneblade baktım ancak jiletlerinin dayanma süresi hem çok kısa hem de yedek jiletleri çok pahalı. Jilet değiştirmediğimiz güzel bir makine önerirseniz sevinirim.
 
Bunun için 1500TL masraf etmeye gerek yok. Ben de Powertec kullanıyorum, taş gibi. Nereye değerse değsin kıl bırakmıyor. Fiyatı maksimum 300-400 falandır.
 
Hocam powertec al geç. Canavar gibi makine. Zamanında berberimden almıştım yıllardır kullanıyorum ne bataryası zayıfladı ne bıçakları köreldi. İlk günkü gibi sorunsuz çalışıyor.

POWERTEC TR-1818 Tıraş Makinesi
Hocam ben duşta da kullanmak istiyorum ve vücudumun her yerinde kullanacağım için ergonomik bir şey istiyorum.
 
Peki hocam belirli zaman kullanınca yeni başlık satın alıp değiştirme olayı var mı bu makinede?

Evet ayrı olarak yedek başlık satılıyordu hatırladığım kadarıyla gerektiğinde değişim yapabilirsiniz, ama üzerindeki bıçak başlığı bakımına dikkat ederek yeterince götürecektir en azından ben 1 yıldır kullanıyorum, bir sorun veya körelme olmadı henüz.
 
Arkadaşlar Philips Oneblade almaya karar verdim indirim kuponlarıyla falan 830 tlye geliyor. Ancak ben bu makineyi uzun soluklu kullanmak istiyorum. Bu makinenin yedek başlıklarının piyasadan kalkma gibi bir durumu olmaz değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı