15000-20000 TL Motor Önerisi

tigowl

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2019
Mesajlar
54
Duruma göre motorsiklet alma ihtimalim var ama hiç anlamıyorum. 15000-20000 maksimum aralığında önerebileceğiniz motor var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yeni başlıyorsunuz, ilk olarak yeni başlayan birine sıfır motor önermem yazık edersiniz, CBR 150R veya kendinize güveniyorsanız ben çok gazlamam diyorsanız CBR 250R. CBR seçmemin sebebi parçaları ucuzdur, kolay satarsınız ve az yakar.
 
2. el alacağım yüksek ihtimalle ilk motorum olacak. Kendime güveniyorum ancak motorlar hakkında bilgi birikimim yok her türlü güzel fikirlerinize açığım. Teşekkür ederim.
Ekipmanlar hakkında da bir bilgim yok açıkçası o konuda önerileriniz neler?
 
Cbr 250R görünüş ve motor gücü açısından şu an gayet ideal görünüyor. Görüntüsüne de önem veriyorum performansıyla beraber. Tam olarak fiyat performans ve görüntü olarak hoş duran bir şey arıyorum. Ekipman konusunda da elimden geldiğince titiz olacağım.
Bu arada boyum 1.87 ve kilom 80. motor üzerinde büyük durmam umarım :)
 
Motordan önce ekipmanlarınızı tamamlamalısınız. En azından kask, eldiven, dizlik sizi ciddi yaralanmalardan kurtaracaktır. Ayrıca yeni başladığınızı da hesaba katarsak bu ekipmanlara ciddi önem vermelisiniz. Eğer 50-60 km/h sürat ile giderken yere düşerseniz kolunuz kırılmasa bile sürtünmeden dolayı dizlerinizden ve dirseklerinizden ciddi yaralar alabilirsiniz. Kaskın öneminden bahsetmiyorum zaten.
 

Geri
Yukarı