16 GB RAM önerisi

Bütçe
700
Fena değil. Fakat Kingston alın derim. Bu sektörde lider markalardan birisidir. Sizi üzmez.
 
Tamda bütçenize göre efsane bir ram. 2x8 16 Gb DDR4 3200Mhz CL16 ram. Kendim kullanıyorum. Memnunum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim. Benim sistemim Intel. 2666 Mhz olarak çalışıyor. Sizin sistem Ryzen olduğu için 3200 Mhz de kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Ryzen 5 1600X, ASUS TUF B350-M, GTX 1060 sistemimi 8'den 16'ya yükseltme kararı aldım anlık olarak. 700₺ gibi bir bütçem var. RGB olmasın mümkünse zaten kasayı göremiyorum. Teşekkürler.

Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buyurun

Tamda bütçenize göre efsane bir RAM. Kendim kullanıyorum.

Basta dedigim. Bede memlunum.
 
Tamda bütçenize göre efsane bir RAM. Kendim kullanıyorum. Memnunum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim.

Bu Predator'ler gerçekten albeni albeni diye duruyorlar ama bakalım, GittiGidiyor ve N11 biraz dertli siteler gerçekten ama bir zar atacağım gibi gözüküyor.
 
Bu Predator'ler gerçekten albeni albeni diye duruyorlar ama bakalım, GittiGidiyor ve N11 biraz dertli siteler gerçekten ama bir zar atacağım gibi gözüküyor.
Hocam Elmacık' tan ben işlemcimi almıştım. Gayet güzel bir şekilde paketliyorlar. Bantlarında kendi mağazalarının ismi yazıyor ve elma resimli. Ben memnun kaldım size de önerebilirim. :)
 
Hocam elmacık'tan ben işlemcimi almıştım. Gayet güzel bir şekilde paketliyorlar. Bantlarında kendi mağazalarının ismi yazıyor ve elma resimli. Ben memnun kaldım size de önerebilirim. :)

Aradığım yorum buydu hocam çok teşekkürler gerçekten. Bu şekilde herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa zaten RAM'ler kolay kolay bozulmuyor. Sizin yorumunuzla beraber bu Predator'ler daha da bir değerlendi şimdi.
 

Geri
Yukarı