16 yaşında Aminoasit

Karaciğerine yazık bu yaşta yeme böyle şeyler. Çocuk yaştasınız vücudunuza yapay şeyler girmemeli. Sürekli doğal şeylerle beslenmeye çalış. TAvuk ye yumurta ye . Hiç bunların yerini tutar mı bi avuç toz. Düşün bunları. İlerde bir sürü hastalığa yakalanırsın. Kalp, karaciğer vs. YAzıktır.
 
Karaciğerine yazık bu yaşta yeme böyle şeyler. Çocuk yaştasınız vücudunuza yapay şeyler girmemeli. Sürekli doğal şeylerle beslenmeye çalış. TAvuk ye yumurta ye . Hiç bunların yerini tutar mı bi avuç toz. Düşün bunları. İlerde bir sürü hastalığa yakalanırsın. Kalp, karaciğer vs. YAzıktır.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten birbirini orantılı şeyler söylediğinizden dolayı fikrim değişir gibi oldu gerçekten. Belki bir ihtimal alırım ama belkide almam almamaya daha yakınım diyebilirim.
 
Burada bir çok kişinin tecrübesi 1 yılı geçik değil ve bu spor bir 10 sene istiyor. Bodyforum'a bakman lazım ve öğrenmen gereken çok şey var. Aman ha şu yorumları okurken ölüyordum. Az bir kalori yakmaktan başka işleri olmayan şahıslar konuya MR Olympia olmuşlar. Çoğunu dinleme, benim de zamanım yok fazla. Dediğim forum da takılabilirsin, kendisinıde üyeliğim yok, kullanmıyorum.
 
ERkelerin gelişimi 22 yaşına kadar azalarak devam eder. Tam boy ve en oranı 23-24 yaşında sağlanır. Tamamen gelişmeni sağladıktan sonra " amino asit, protein touz vb." ürünleri kullanmadan doğal yollar ile beslenerek vücüt geliştirebilirsin. Ancak belli bir yaşa gelmelisin. Yoksa boyun olacağından daha kısa kalabilir.
 
Amino asit kaslarını çalıştırır, kaslarını büyütmek istiyorsan protein tozu almalısın.
Proteinler parçalandığında aminoasitlere dönüşür, protein tozu almakla aminoasit almak arasında ne fark var? Protein tozunu vücut yıkıma uğratmadan kullanamıyor zaten. Öncelikle mutlaka aminoasitlere dönüştürüyor.
 
Ne durumu olursa olsun 20 yaşına vücut gelişimi devam eder. 20 yaşına gelene kadar kullandığınız vücut geliştirme hapları, sigara ve alkol yüzünden 30 yaşına yaklaştıkça merdiven çıkamamaya başlayacaksınız. Uzak durun böyle şeylerden.

Bir taktik bırakayım şuraya. Az ağırlık yapıp kendini kandırma. Kasların parçalı çıkar. Karın kasını berbat edersin. En çok karında belli ediyor kendini az lbs basmak. Basabildiğin kadar bas, Hareketi tam olarak yap. Ucundan sonundan azar azar pay bırakıp yolu kısaltma. Sonra bütün olarak çıkar. Yasin abimiz gibi olmak için 1.5 sene yeterli. Kilo almak için en iyi yol akşam yemeğinde yiyeceğin bol tereyağlı et yemekleri sanırım.
10351096_10203412388377703_6920259297071358357_n.jpg
 
Amino asit ve protein tozlarının zararı yoktur arkadaşım. Ha ama ne var her şeyin fazlası zararlıdır kelimesi bu ikisi içinde geçerli yeterli dozda kullanırsan kas kütleni ve gücünü arttırabilirsin ayrıca yok boyum kalır falan filan onlar biraz yalan. Vücudun büyümesi genelde 18-22 arasına kadar sürer, İlk 15 yaş zaten kemikler tam gelişme aşamasındadır ondan sonra genel olarak bedenine neler yaptığınla alakalıdır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı