1600 Liraya Galaxy S5 vs HTC Desire Eye

knulp

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
129
Makaleler
3
Arkadaşlar Lg G3 ve Sony Xperia Z2 hakkında okuduğum olumsuz yorumlardan sonra bu iki seçenek arasında kaldım. Sık sık telefon değiştiren biri değilim. Sorunsuz ve uzun süreli bir kullanımı bana hangisi sunar? Fikriniz nedir?
Kafamı kurcalayan bir diğer soru Desire Eye'ın 2400 mah pile sahip olması. Galaxy S5 ise 2800 mah. Aralarında çok fazla fark olur mu? Bütçem 1600 lira.
 
Desire Eye'ın ön kamerasından memnun kalmazsın. Her ne kadar 13 MP olsa da dar açılı bir ön kamera ve selfie çekerken ortada kocaman kabak gibi kendini görürsün. Hiçbir anlamı olmaz. Ayrıca kocaman ön kamera da estetik durmuyor kendi düşünceme göre. "Bu ikisi arasında" S5 gayet performanslıdır. Alabilirsiniz. Dikkat edin bu ikisi arasında dedim. Bu fiyata en iyisi S5 demedim. Zira sonra arkadaşlar gelip Samsung fanboyluğu yapma diye atara geliyorlar.

S5 in IP 68 sertifikası(suya ve toza dayanıklılık) da cihaza biraz daha dayanıklilık katıyor diyebiliriz.
 
Desire Eye'yi seçin derim ben. Zaten Desire Eye'da da IP X7 standart var. Yani suya ve toza dayanıklı. Boomsound hoparlörler ve Touchwiz'den daha hızlı çalışan Sense arayüzü cabası.
 
Birçok incelemeyi defalarca izledim. Açıkçası ön kamera benim için hiçbir önem teşkil etmiyor. Hiç kullanmayacağım desem yeridir. Sony ile hoş hatıralarım yok bu da Sony'den uzaklaşmam için etken. Note 3 ve S5 arasında ise Snapdragon kullanması sebebiyle S5 seçmiştim. Önceliğim ses, güncelleme ve uzun ömür. S5'in parlak yan kısımları soyulur mu? Çabuk yıprandığını söylüyorlar.
 
Note serisinin kalem gibi avantajları var. Snaprdagon ile Exynos arasında ahım şahım farklar yok. Note 3 için yanları soyuluyor diyenleride gördüm. Ben kılıflı kullandıgım için bir problem olmadı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı