17000-27000 TL'ye araba önerisi

SQUEZZOO

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
299
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, babam araba almak istiyor ve size de danışmak istedim.
Öncelikle;
  • Aile arabası olması şart
  • Yakıtta cimri olmalıdır
  • Babam hız tutkunu değildir. (Hyundai Era Almak İstiyor)
Dayanıklı ve gerektiğinde satılması kolay, yedek parçası bulunan bu fiyat aralığında araba önerileriniz nelerdir ? (2.el)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizdede 1.5 era var az yakıp çok kaçan bir arabadır zaten kullanan bilir.Daha az yakan araba düşünüyorsanız clio tercih edebilirsiniz,fazla basmam ama basıncada beni üzmesin diyorsanız era en iyi seçenek olucaktır bunun yanında parça sıkıntısı olmaz ve ucuzdur.
 
Bizimde 1.5 dizel Eramız var. 22.000 Tl' ye almıştık, şu anda 24.000 veren var. Araç motor performansı olarak çok iyi atik ve hızlanmak istediğinde hayır demiyor. Ortalama bir rakam net değil ama karma güzergahta 100 kilometrede 6 litre gibi bir yakış değeri var tabi bu değer sabit hızlarda 120' nin üzerine pek çıkmayarak yakalanıyor. Orta sınıf bir aile aracı fiyatına göre kalitelide. Bence düşünmelisiniz sizi üzmez ve de dediğim gibi piyasası sağlam kardeş olmazsınız yani istediğinizde satarsınız. :)
 
Evet 120'nin üstüne çıkınca içmeye başlıyor 40 kuruşa kadar bile çıkar nasıl bastığınıza bağlı ama normali 25 kuruş bu da 1.5 litre 110 beygir turbo dizel bir araç için çok az bir yakış değeri.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı