180.000 TL'ye araba tavsiyesi

Otobana çıkacağım ama zaten ülkemizde sokakta yürümek ya da otobüse binmek de riskli değil mi zaten? Gece yolda ya da otobüste kavgada bıçaklanıp gitme ihtimalim de hep var.
Bu konuda haklısınız. İnsanlar artık çok sinirli. Herkesin cebinde tabanca veya bıçak var. Markete gitmek bile tehlikeli oldu artık. Allah sonumuzu iyi etsin.
 
Son düzenleme:
Evet, aslında öyle yapmak lazım. Ben bir araştırayım bakalım tanıdık falan çıkar mı diye.

Off hocam, ben ona benzin yetiştiremem yatar kenarda o zaman 2 litreyse :D

Evet gerçi, Tofaş'ların diğerlerinden ayrı bir güvenlik zaafı da var. Ama zaten dediğim gibi son seçenek olarak tutuyorum. Daha iyisini bulurum umarım.

Peugeot 206 1.4 benzinli ya da 2.0 gtilara bakmanızı tavsiye ederim. Kronik sorunları var mı bilmiyorum ama tahmince çok sorun çıkarmaz.

Bu konuda haklısınız. İnsanlar artık çok sinirli. Herkesin cebinde tabanca veya silah var. Markete gitmek bile tehlikeli oldu artık. Allah sonumuzu iyi etsin.

Çok haklısın eskiden olsa en kötü 2 dayak yerdik yüzümüz falan şişerdi şimdi direk glocklar canikler çekiliyor bir anda insanlar agresifleşti.
 
Biliyorum, konu sahibi uzun süre kullanmak istediğini söylemişti sanırım.
1 sene civarı kullanmayı düşünüyorum.
Mazda 323 veya lada samara al o paraya sorunsuz istiyorsan. Kuş serisi de olabilir, tempra Uno üzer seni.
Teşekkürler.

Bunca yorumdan sonra sanırım en mantıklısı Japon araçlere yönelmek. İlk sıraya Honda koydum, sonrasında Mazda. Başka öneriler gelirse yine bekleirm, ama sanırım bu kadar ucuza alınacak başka arabalardan hayır gelmiyor.
 
Ben zamanında zor bütçe ile rover aldım 20 bin TL civarına bayağı oldu öyle böyle arızasıyla kullandım araç 440.000 km'deydi o bile ustası olmayan araç idare etti beni tavsiyem sağlam bir Mazda ustası varsa çevrende Mazda 323 HB veya sedan olanı al mekanik yürüyenine bak özellikle manuel almaya çalış.

Otomatik Mazda'lar o dönemde sıkıntılı oluyordu Civic ise çok heveslenme aracın geçmişini bir şey yapıyorlar anla artık çok üzer motoru kucağına alırsan güncel piyasada arabanın yarısı masraf yaparsın ayrıca 10 bin Km'de bir periyodik bakımı 5 bin Km'de bir yapmanı öneririm eski araçlarda özellikle.
 

Geri
Yukarı