1900 TL Sistem Toplama

Sizi çok zorlamamak amacıyla böyle bir sistem yaptım ve fazlasıyla geleceğe yönelik bir sistem Akıllı PC Toplama Sihirbazı 2140TL
600W 80+ PSU bulunmakta ilerde güncelleme yapcam derseniz sıkıntı çekmezseniz ve işlemci olarak Athlon X4 950 koydum GTX 1050 ile sıkıntısız şekilde kullanırsınız.İlerde Ryzen platformuna geçebilirsiniz sistemin en güzel yanı bu.Ama şu ki ram 4GB koydum 8GB yapsaydım bütçenizi fazlasıyla aşıyordu şimdilik 4GB kullanıp ilerde 8GB tek modül satın alıp 12GB şeklinde kullanabilirsiniz.
 
Kaby Lake tabanlı sistem toplamanızı önermem. Diğer önerilen sistem çok mantıklı duruyor. Parçaları farklı sitelerden alarak daha ucuza getirebilirsiniz. 600 W güç kaynağı yerine 500W +80 Plus Bronze High Power 500W yada SilverStone Strider 500W 80 Plus güç kaynağı alabilirsiniz. Ekstra olarak başka şık ve kaliteli kasa seçebilirsiniz. Anakartınız ve güç kaynağınız geleceğe dönük olduğundan dolayı ileride Ryzen işlemcilere ve daha güçlü ekran kartlarına geçerek sisteminizi yükseltebilirsiniz.
 
Sistemi ne amaçla kullanacağınızı ve yakın zamanda işlemci değiştirip değiştirmeyeceğinizi belirtirseniz daha uygun tavsiyeler verebiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı