2 bin TL'ye oyun için mekanik klavye önerisi

FleXieR

Centipat
Katılım
17 Nisan 2023
Mesajlar
277
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2K civarı bir bütçem var. NumLock olan RGB ışıkları tuşları gösteren şekilde olan bir mekanik klavye tavsiyesi verebilir misiniz?
 
Bu klavyeyi gördüm hocam inceleme videolarını da izledim ancak bu klavyenin sanki rgb ışıkları tuşlarını aydınlatmıyor gibi geldi, yanlış mı?
Keycapsleri şeffaf değil yani ışıkları geçirmez RGB size bir tık düşük gelebilir o yüzden. İleride AliExpress'ten şeffaf keycaps sipariş edebilirsiniz zaten çok pahalı değiller.

Razer
Steelseries
Logitech

Razer mekanik değil fakat gayet iyi ve kaliteli bir marka sizi üzmiyeceğini düşünüyorum.
Parasını hak edecek ürünler değiller.
 
Yanlış bence hocam. @dodo61 Hocamda var AK992 müsaitse o size fotoğraf atabilir.
Biraz doğru söylüyor hocam bildiğim kadarıyla sadece mavi modelin mavi keycapsleri şeffaf diğer modellerinin keycapsleri şeffaf değil. Belirteyim şeffaf olmasa klavyenin tuşlarını görücek seviyede aydınlatıyor ama tuşlar tam okunmuyor, bana kalırsa RGB yeterli . Arkadaş önümdeki her şeyi aydınlatsın diyorsa yetersiz kalır. Yazdığım gibi ileride şeffaf keycaps alırsa sorunu çözülür.
 
Açıkçası benim için değil arkadaşım için sormuştum, o tuşların ışıklar sayesinde gözüktüğü bir klavye istedi benim için sorun değil de.
 
Açıkçası benim için değil arkadaşım için sormuştum, o tuşların ışıklar sayesinde gözüktüğü bir klavye istedş benim için sorun değil de.
Hocam adam akıllı bir tek bu var bu bütçede. İleride şeffaf keycap alır yani çok dert edilecek bir durum değil bence 7-8 yaşındaki çocuklar gibi ışıklı mışıklı olsun mantığıyla almak mantıklı mı bilemedim. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama dediğim gibi ileride keycap alabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı