20 bin TL'ye kadar TV önerisi

enzyyx

Centipat
Katılım
13 Mart 2023
Mesajlar
697
Çözümler
4
İyi günler, 20 bin TL'ye kadar bir TV arıyorum. Google TV - Android TV ya da Tizen gibi bir işletim sistemine sahip olmalı. 55 inch ve üstü büyüklükte, panel kalitesi yüksek olması gerekiyor. HDR10, HDR10+ gibi teknolojileri desteklemesi gibi. Kalitesi ve teknik servisi iyi olduğu sürece marka fark etmez. Amazon'ya da Trendyol tercihimdir fakat farklı sitelerden de alabilirim.
 
Amazon.com.tr 1 haftadır 65 inç olanını kullanıyorum geldiği günden bu yana hemen hemen her testi yaptım benden geçer not aldı. HDR10, HDR 10+, Dolby vision, hlg var. Hepsini deneyimledim. Dolby Atmos, DTS, onkyo partner gibi ses özellikleri de var. Android'i hızlı ama sınırda bir donanımı var. Mi Box 2. gen seviyesinde. Gündüz kullanımda siyahları çok iyi YouTube'tan siyah ekran videosu açıyorum ondan sonra cihazı kumandadan kapatıyorum kapalı hali ile siyah ekran açıkken ki hali ile arada fark yok tabii gece karanlık ortamda böyle değil OLED değil sonuçta. HDR performansı ve de 4K upscaller gayet iyi çalışıyor. Uydum olmadığı için uydu konusuna girmiyorum ama kanal geçişlerinin 2-3 saniye olacağını söylebilirim gördüğüm çoğu TV de öyle çünkü. Servisi Vestel ve 3 yıl garantili. TRdeki en iyi servislerden biri diyebilirim. Görüntü ve ses performansını ben beğendim günlük kullanımda %20-25 aralığında kullanıyorum yetiyor. Müzik açacak olursam %30-40 arası yetiyor bana. 55 inçteki ses performansı ile 65 inçteki ses performansı arasında fark vardır tabii ki. 55CU7000 da alınabilir. Canlı şekilde görmek lazım aradaki farkları. Teknik olarak Toshiba'nın daha iyi görüntü vermesi gerekiyor.
 
Amazon.com.tr 1 haftadır 65 inç olanını kullanıyorum geldiği günden bu yana hemen hemen her testi yaptım benden geçer not aldı. HDR10, HDR 10+, Dolby vision, hlg var. Hepsini deneyimledim. Dolby Atmos, DTS, onkyo partner gibi ses özellikleri de var. Android'i hızlı ama sınırda bir donanımı var. Mi Box 2. gen seviyesinde. Gündüz kullanımda siyahları çok iyi YouTube'tan siyah ekran videosu açıyorum ondan sonra cihazı kumandadan kapatıyorum kapalı hali ile siyah ekran açıkken ki hali ile arada fark yok tabii gece karanlık ortamda böyle değil OLED değil sonuçta. HDR performansı ve de 4K upscaller gayet iyi çalışıyor. Uydum olmadığı için uydu konusuna girmiyorum ama kanal geçişlerinin 2-3 saniye olacağını söylebilirim gördüğüm çoğu TV de öyle çünkü. Servisi Vestel ve 3 yıl garantili. Trdeki en iyi servislerden biri diyebilirim. Görüntü ve ses performansını ben beğendim günlük kullanımda %20-25 aralığında kullanıyorum yetiyor. Müzik açacak olursam %30-40 arası yetiyor bana. 55 inçteki ses performansı ile 65 inçteki ses performansı arasında fark vardır tabii ki. 55CU7000 da alınabilir. Canlı şekilde görmek lazım aradaki farkları. Teknik olarak Toshiba'nın daha iyi görüntü vermesi gerekiyor.

Hocam gayet güzel yazmışsınız, hayırlı olsun fakat biraz geç bir tavsiye oldu. Bu televizyonu aldım:
 
Hocam gayet güzel yazmışsınız, hayırlı olsun fakat biraz geç bir tavsiye oldu. Bu televizyonu aldım:

Merhaba hangi siteden aldınız acaba ve tabii memnun musunuz teşekkürler.
 
Teşekkür ederim TCL link alabilir miyim acaba incelemek isterim hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bütçenizi bilmiyorum fakat bunlara bakabilirsiniz;
Aldığım model:
Önerebileceğim model:

İsterseniz benim aldığım modeli de alabilirsiniz, gayet güzel ve performansından memnunum. 58 inç olması da artı bir özellik.
 
Bütçenizi bilmiyorum fakat bunlara bakabilirsiniz;
Aldığım model:
Önerebileceğim model:

İsterseniz benim aldığım modeli de alabilirsiniz, gayet güzel ve performansından memnunum. 58 inç olması da artı bir özellik.

Çok teşekkür ederim :)
 

Geri
Yukarı