2000-2200 TL PC Toplama

Nug0

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2018
Mesajlar
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lisans - Tarih
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim Ankara'da ikamet etmekteyim. Elimde maksimum 2000-2200 TL bütçe var daha üstüne çıkamıyorum. Güzel bir fiyat performans bilgisayarı toplamak istiyorum, her oyunu çok çok yüksek grafiklerle oynayayım demiyorum öyle PUBG, GTA V tutkunu biri değilim, daha çok strateji oyunları oynuyorum Online olarak ise CS:GO oynuyorum arada bir.
Sizden ricam bana uygun bir toplayacağım bilgisayar önermeniz. Uzun yıllar kullanabileceğim ve yeri geldiğinde bileşenlerde ufak değişiklik yapabileceğim bir bilgisayar önermenizi sizden rica ediyorum. Ankara'da nerede toplanır, nasıl toplanır bilmiyorum ancak bu ay içerisinde iyi bir araştırma yaparak ve sizlerinde yorumu ile bilgisayarımı toplayacağım.
Ankara'da ikamet eden ciddi şekilde anlayan tanıdığı bildiği olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim. Arabam var en iyi şekilde araştırma yapıp dolaşabilir ve toplayabiliriz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun, bu işinizi görür. HDD Almadan önce En ucuz Toshiba P300 1TB HDWD110UZSVA Sabit Disk fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
asdas.PNG
 
Bu sistemi tavsiye ediyorum:
Screenshot_1.png


Sinerji isimli mağazanın sihirbazından topladım bu sistemi. İsterseniz montaj hizmetini de seçebilirsiniz. Ankara'ya kargo ile yollanabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı