2000-2500 TL klavye önerisi

Ofis kullanımı için uygun fakat F/P ürünü değil. İşlevine göre gereksiz pahalı bir ürün. Alternatif olarak Epomaker store'dan alacağınız herhangi bir klavye daha uyguna gelecektir. Buna alternatif önereceğim model ak820 ürününün pro olmayan düz versiyonudur.
 
Ofis kullanımı için uygun fakat F/P ürünü değil. İşlevine göre gereksiz pahalı bir ürün. Alternatif olarak Epomaker Store'dan alacağınız herhangi bir klavye daha uyguna gelecektir. Buna alternatif önereceğim model AK820 ürününün Pro olmayan düz versiyonudur.

Bu Epomaker'ın ürünleri çogunlukla yurt dışından geliyor sanırım. Bir sorun olursa Amazon mu ilgileniyor ürünle? Bu arada guzel klavyeler
 
Bu Epomaker'ın ürünleri çogunlukla yurt dışından geliyor sanırım. Bir sorun olursa Amazon mu ilgileniyor ürünle? Bu arada guzel klavyeler.

Epomaker kendi sitesinden alabilirsin birkaç ay önce aldım bir sorun yaşamadım PTT Kargo ile geliyor ve kapıda vergisini ödeyip teslim alıyorsun yanlış hatırlamıyorsam 1700 TL için 162TL vergi ödemiştim satıcıya not olarak fiyatı düşük göstermesini söyleyebiliyorsun galiba emin değilim.
 

Geri
Yukarı