2000-2500 TL oyun sistemi toplama

Vezir-i Azam

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarım çok eskidi. Başlıkta dediğim gibi 2200-2700 TL (en fazla 2700) TL'lik bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
Not: 900M serisini bekleyip laptop almak mantıklı mıdır?
Not2: Hiç masaüstü kullanmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer masaüstü sorun olmazsa az önce bir arkadaşımıza önerdiğim sistemi öneririm:

EEj12D.png
 
Ivy Bridge'nin kötü yanı nedir bilmiyorum? o kadar kapsamlı bilgilere sahip değilim, kusura bakmayın. (hatta Ivy Bridge'nin ne olduğunu bilmiyorum. )

Ivy Bridge artık eskimiş bir mimari. Şu an Haswell öneriyoruz. Broadwell ve Skylake çıktığında da Haswell önerenleri uyaracağız mesela.
 
Daha lise1 deyim. Aldığım leptopu da 4-5 yıl idare etmesi lazım.
Demek istediğim üniversitede büyük ihtimal yurtta kalırsın. Yurtta bir odada 4 kişisin ve alan dar. Zaten su ısıtıcı bile takmana izin vermiyorlar masaüstü bilgisayarı görünce şok geçirebilirler. Bayramlarda ,tatillerde eve (memleket denir o zaman) gitme durumun olacak masaüstünü taşımak pek mantıklı değil. Okulda ödevin yada sunumun olabilir okula götürmen gerekir hep başkalarından ricacı olmazsın verirmisin laptobunu diye. Bu saydığım nedenlerden dolayı üniversitede laptop daha mantıklı oluyor. Ama lise 1 desin daha. Şimdi bir masaüstü toplayıp 4 sene idare et. Üniversiteye giderkende iyi bir laptop alırsın daha mantıklı olur. Çünkü şimdi bir laptop alsan çok üst düzey değilse 4 sene sonra eskiyecek zaten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı