2000 TL Gaming kulaklık önerisi

Bütçe
2300


 
Steelseries Arctis Prime. 1300-1400 TL bandında satılıyor. Bu kulaklığı alıyorsun ve geriye kalan 700 TL ile de kendine bir gamedac veya bir amfi alıyorsun ve hem oyun hem de müzik tarafında en iyi performans!

Arctis Prime, kulaklıklar içinde en fiyat/performans olanıdır. Metal gövdesi bir yana, içindeki sürücüler Arcris Pro ve Arctis Pro Nova modelleriyle aynıdır ve Arctis 7-9 gibi modellerden daha iyi bir ses performansı vardır.

Piyasada hem oyun hem de müzik tarafında iyi performans veren nadir kulaklıklardandır. Razer ve Asus tarafında da buna benzer bir kulaklık var ama onların adlarını hatırlayamadım. Ses kartı veya amfi ile birlikte bu kulaklığın performansını 4 kata kadar çıkartabilirsin.
 


Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Arctis Prime üzerine DAC unitesi cözebilirsiniz çok daha farklı seviyede bir ses alırsınız.
 
SteelSeries Arctis Prime. 1300-1400 TL bandında satılıyor. Bu kulaklığı alıyorsun ve geriye kalan 700 TL ile de kendine bir gamedac veya bir amfi alıyorsun ve hem oyun hem de müzik tarafında en iyi performans!

Arctis Prime, kulaklıklar içinde en fiyat/performans olanıdır. Metal gövdesi bir yana, içindeki sürücüler arcris Pro ve Arctis Pro nova modelleriyle aynıdır ve Arctis 7-9 gibi modellerden daha iyi bir ses performansı vardır.

Piyasada hem oyun hem de müzik tarafında iyi performans veren nadir kulaklıklardandır. Razer ve ASUS tarafında da buna benzer bir kulaklık var ama onların adlarını hatırlayamadım. Ses kartı veya amfi ile birlikte bu kulaklığın performansını 4 kata kadar çıkartabilirsin.

Gamedac ve amfi olayını bilmiyorum zor mu?
 

Geri
Yukarı