2000 TL İkinci El Sistem Toplama

BugraS

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2014
Mesajlar
48
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Aşçılık
Selamlar. Yaptığım araştırmaların üzerine AMD X4 860K işlemcili sistem toplamayı düşünüyorum. Hedefim 1080p medium gibi ayarlarda darboğaz vs. yaşamadan CS GO gibi yüksek grafikler gerektirmeyen oyunlar oynayabilmek. Sizce toplarken almam gereken parçalar neler olmalı ve nereden almalıyım? Bütçeme gelirsek 2000 civarına kadar çıkabiliyorum ve monitörüm mevcut. Şimdiden okuyan, cevaplayan/cevaplamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar.
 
İkinci el sistem tavsiyesi vermek zor. Herkesin malı kıymetli oluyor malum. 300 TL'lik işlemci buluruz. Yarın satılır, başka gün 400 TL'den aşağı bulamazsınız belki. Siz bulabildiğiniz ürünleri sorsanız daha kolay olur.
 
CS:GO için 2000₺'ye 2. el sistem toplamaya gerek yok. Sıfır sistem toplanır bu paraya.
İsterseniz X4 950 + RX560(GTX 1050) bir sistem toplayabilirim. CS:GO'yu dilediğiniz ayarlarda diğer oyunları da akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. İlerde işlemci güncellemesi yapmayacaksanız X4 950 yerine G4600 da alınabilir.
 
R3 ve GT 1030 dan daha verimli olur değil mi küçük bir O.C ve bütçenin yüksek kısmını ekran kartına yatırırsak?
 
Yüksek FPS değerleri görmek istiyorsanız bütçenin büyük bir kısmını ekran kartına yatırmanız gerekir. Yinede işlemci olarak X4 950 alırsanız ileride yükseltme yapma şansınız olur. Intel Kaby Lake platformu güncel değil.
 
2. el sistem toplamak 0 toplamaya göre zordur. Güvenmediğiniz yerden kesinlikle 2. el ürün almayın. Letgo gibi platformlarda ise elden ele alışveriş yapın. Kargo ile yaparsanız ve üründe sıkıntı çıkarsa satıcıyı suçlama şansınız olsa da platform size yardım etmeyecektir. Vaktinde 4 GB RAM almıştım bozuk çıkmıştı üzerinden soğuk su içtim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı