2000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Maylovaci

Decapat
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
298
Çözümler
2
Herkese iyi günler. Kulak üstü kulaklık araştırıyorum. Bütçe 1.5-2 bin TL civarı. Üstüne çıkabilirim. Kablolu kullanım özelliği olmalı. Modellere baktığımda JBL 520BT kulaklığını gördüm ama kulağı tam kapatmıyor bu yüzden uzun kullanımlarda rahatsızlık verebilir diye düşünüyorum. 1MORE Sonoflow ile JBL 720BT modellerini de gördüm. Siz ne önerirsiniz?
 
Oyun oynamayı da düşünüyorum. Valorant,R6 ve çoğunlukla hikayeli oyunlar oynarım bu yüzden bariz bir düşüş olmasını tercih etmemeliyim. Başka model önerebilir misiniz?

O zaman direkt oyuncu kulakliklarina bakmaniz lazim. Muzik kulakliklari bu tarz oyunlarda ses kasmak icin cok uygun degil. Bu fiyat bandindaki gaming kulakliklar hakkinda pek bilgim yok. Firsat yakalarsan indirimle 2000-2500 arasina dusen HS80 bakabilirsin.
 
Yok hocam oyuncu kulaklığı tarzı aramıyorum sadece bariz bir düşüş deyince başka model sordum? Peki 1More sonoflow ile Ankerq30 arasından hangisini neden tercih etmeliyim?
 
Yok hocam oyuncu kulaklığı tarzı aramıyorum sadece bariz bir düşüş deyince başka model sordum? Peki 1MORE sonoflow ile ankerq30 arasından hangisini neden tercih etmeliyim?

Bende ikisi arasında kalmıştım. 1 more sonoflowu tercih ettim. Yabancı kanallarda da daha iyi olduğu söyleniyordu. Geldiğinde bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı