2000 TL kulaklık önerisi

Bütçe
2000

Teighh

Femtopat
Katılım
19 Haziran 2023
Mesajlar
17
Çözümler
1
Arkadaşlar bu bütçeye en mantıklı HyperX Cloud 2 gibi geldi bana. HP tarafından yenilenmiş tasarım satılıyor şu anda, farklı bir öneriniz var mı? Bütçeyi aşamam 3000 falan önermeyiniz. Razer Blacksharkcıların dikkatine.
 
Son düzenleme:
HyperX Cloud 2 candır düşünmeden almanı öneririm. Ben zamanında 800tl gibi bi fiyata almıştım hala kullanıyorum ve gayet memnunum.
 
Hocam senin kulaklığının sağ iç kısmında üreticisi yazar Kingstone mu üreticisi yenisini deneyimleme fırsatın oldu mu çok bir fark var mı ?
Reddit kullanıcıları vs. çok fazla yakınmış HP mahvetti kulaklığı diye bu arkadaşta uzun kullanım sonucu yorumlarını yapmış gereksiz abartı diyor ama New vs Old Hyperx Cloud 2
Deneyimleyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
 
Arkadaşlar bu bütçeye en mantıklı HyperX Cloud 2 gibi geldi bana. HP tarafından yenilenmiş tasarım satılıyor şu anda, farklı bir öneriniz var mı? Bütçeyi aşamam 3000 falan önermeyiniz. Razer blacksharkcıların dikkatine.

FPS oyunları için ses kascam diyorsanız kulak içi kulaklık alın uygun fiyatlı geriye kalan parayı iyi bir ses kartına verin.
 

Geri
Yukarı