2000 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

fb__mehmet

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
78
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar 2000 tl bir bütçem var buna masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Acaba 2000 tl monitör dahil güzel bir sistem önerebilir misiniz? önerdiğiniz sistemle güncel oyunları kaç fps'de neyde oynarım birde günlük 10 saat bilgisayar oynadığım için bilgisayar sessiz olursa iyi olur. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi hemen alıcak isen Uygun Fiyat'lı Bilgisayar Toplama Rehber'indeki sistemi toplayabilirsin. Şuan ki fiyatı 2000 TL civarında. Monitör için bütçeyi 2300 TL gibi bir fiyat yapman gerekir.
 
Hocam sizce doların düşmesini mi bekleyim yoksa hemen mi alıyım? Hemen alırsam güncel oyunları hangi ayarlarda oynarım, bir de o dediğiniz yerin linkini atar mısınız? Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam üç aşağı beş yukarı hemen hemen her oyun desem yeridir herhalde. :D Birde sistemi bayabir süre kullanıcağım hocam öyle her senede bir upgrade yapmam mümkün değil aldım mı 2, 3 sene kullansam yeter ondan sonra online oyunları donmadan oynatsa yeter. (y)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam saat geç oldu yarın arkadaşlarında fikrini alıyım sonrası kerim bu dolara ne oldu? Tavan yaptı bukadar :lanet: Overlock filan bilmiyorum parçaya zarar veririm diye korkuyorum hocam çıldıracağım ya dolar uçtu sistem hayalimde uçtu. :lanet:
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı