2000 TL'ye tok sesli ve RGB bulunan klavye önerisi

Bütçe
2000

lWhyMachineS

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
379
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ortalama 2.000 TL bütçem bulunmakta, Red Switch yahutta Brown Switch gibi sesi tok çıkan bir klavye arıyorum. RGB manyağı birisiyim, Game Booster Fire Storm klavyesi hoşuma gitti ama piyasada buna benzer gerek klavye altındaki aydınlatması olsun beni çok cezbetti özellikle beyaz renk olmasıyla daha fazla ışıkların görünürlüğü fazlalaşıyor güzel bir ambiyans katıyor. Keza bu klavye haricinde alabileceğim bir klavye var mıdır? Yoksa direkt bu klavyeyi alabilir miyim? Önerilerinize açığım sebepleri ve nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alman düzeni haricinde mesela İngiliz düzeni gibi bir seçenek göremedim ondan ötürü garipsedim ekstra Black Switch var sesi sanırsam daha tok bunun alternatifi olarak önerebileceğiniz başka seçenekler mevcutmu onlara bakalım bir de

Sesi yok. Alman düzen olması bir sorun çıkarmıyor. Windows üzerinde Türkçe düzen seçili ise Türkçe klavye gibi kullanırsınız.
 
Alman düzeni haricinde mesela ingiliz düzeni gibi bir seçenek göremedim ondan ötürü garipsedim ekstra black switch var sesi sanırsam daha tok bunun alternatifi olarak önerebileceğiniz başka seçenekler mevcutmu onlara bakalım bir de
150 TL ekstra vererek UK düzenini alabilirsiniz. Black switch tok ve sesi azdır. Belirteyim kasası aslında mavi değil siyah keycapslerinin renginde. Aktif olarak klavyenin UK versiyonunu kullanmaktan sorun varsa alabilirim. Klavyenin düzeni uyuyorsa M71 almak daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı