2006/2007 Model Ford Focus Nasildir?

Barış Günay

Kilopat
Katılım
11 Kasım 2014
Mesajlar
1.880
Makaleler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorum basliktaki gibi. Araba 1.6 ve Dizel motor. Dizel olmasi benim icin onemli bir faktor. Arac;
• 2006 veya 2007 (Bucuklu bir tarih) model.
• 143.000 KM.
• Dizel, 1.6 Motor.
• Bel alti 2 boya var, diger her yeri orjinal.
• 24.500 kagit istiyor.
Aslinda aklimda Megane, Laguna ve Cordoba vardi ama biri hizlanmiyor, biri cok yakiyor, biri cok kucuk ve konforsuz bir araba idi. Ford Focus'un 2008 modelini kiralayip kullanmistim ve performansi tatmin edici geldi. Arabayi kullanan, test etmis olan varsa dusuncelerini paylasmasini istiyorum. Fiyatina gore iyi gibi, sizin de fikrinizi almak isterim.
 
Gayet iyi bir araçtır. Hem konforlu hemde ekonomik. Kilometresi dizel bir araç için biraz fazla ama motoru temizse alınabilir. Gerekli testlere sokup, mutlaka işinin ehli bir ustanın da fikrini almalısın. Kilometresinin orijinal ve şirket aracı vs. olup olmadığını da mutlaka öğren.
 
Satabilecekseniz alın. Çok güzel yol tutar. Hızlanması güzeldir. 270 Nm fabrika verisi torku vardır yanlış 320 Nm torku var overboost + motor açıldıysa. Motor sakin kullanıldıysa gayet güzel gider daha. Satan adamın karakterini anlamaya çalışın sert birisiyse arabayı almayın. Yakıtı güzeldir. Megane'ı hız konusunda geçer. Konfor konusunda başa baş. Laguna d segmenti bir araç ve hımbıl. Focus atak araçtır. Boya olması sorun çıkartabiliyor onun dışında alın derim. ( Alırsanız tavsiye virajlarda gaza sonuna kadar basmayın çok fena önden kayar yüksek torktan dolayı :D )
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı