2007 model BMW alınır mı?

Sıkıntı çıkartma durumu arabaya göre değişir ama eski model olduğu icin sıkıntı çıkartma ihtimali daha fazla. Bakımları zamanında ve düzgün yapıldı mi? Araba nasıl kullanıldı? Kaç kilometre yapıldı? Bu durumlara göre değişir. 384 bin kilometre az degil ve BMW parçaları pahalı. Ben olsam tercih etmezdim. Ayrıca attığınız arabayı güzel bulmuyorum.
 
116i değil de 316i 2011 boş paketi kullandım içi sınıfındakilere göre gerçekten kaliteli fakat bir önceki kasada kullanılan el freni kötü duruyor ve şanzıman gerçekten arabaya yetersiz kalıyor onun dışında atmosferik olmasından dolayı motor aracı kaldırmıyor çok hantal. Yine atmosferik oluşundan dolayı motor çok ısınıyor ufak gazlamalarda bile fan açıyor. Isının olduğu yerde yıpranma olur bu ne demektir parçalar daha çabuk eskir. 200.000'de bir araçtı bahsettiğim araç. En temizlerinden birinde bile bunlar varsa yıpratılmış arabada neler vardır.

Onun dışında süspansiyon sistemi ve ses sistemi güzel. Yakıt konusunda da çok iyi değil maalesef. 116i 1320kg, benim kullandığım araçla aralarında 100 kiloya yakın fark var. Turbo varsa bir şey diyemem fakat önermiyorum.

Dipnot: Benzinli araçlarda kilometreye çok takılmayın.
 
2007 model sıkıntı çıkarmasa bile 384 binde bir araba çıkarabilir, hatta çok yüksek ihtimalle çıkarır.
 
Uzak durun bu kasa ve bu modelden. Çok başınız yanar.

İlla böyle eski kasa bir araç arıyorsanız E90'dan başlayın düşünmeye. Onlarda bile yanında baya para bulundurmanız lazım olası arızalara karşı.

Sportif bir şey arıyorsanız bu paralara yerinizde olsam Bravo bakardım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı