2013 BMW 7 serisi alınır mı?

326001

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
5.905
Makaleler
4
Çözümler
101
Herkese merhaba. Bu ara anlamadığım şekilde bir BMW sevdası bastı. Bir anda arabamdan soğudum. Aslında soğumak değil, sıkılmak diyebiliriz. Galericiye bugün gittim, fiyat aldım. Hiç satmaya uğraşmamak için. Belli bir fiyat verdi bana da makul geldi. Aklımda ve içimde acayip 2011-2013 7 kasa isteği var. Biraz baktım ama, biraz eski araba sonuçta 7-8 yıllık. Hiç tecrübesi olan var mı? Mercedes E250'den geçilir mi?
Aklımda bulunan ilanları attım, mesajlarınızı bekliyorum.
@Akif @Yararsız Üye @Jira
 
Son düzenleme:
Hocam bana kalırsa ÖTV'de muhakak bir indirime gidileceği yönünde. Çünkü bu şekilde kalamaz fiyatlar ve her şeyi geçtim eğer büyük bir aile değilseniz yani tek kişi kullanacaksanız 7 serisi size bayağı büyük gelecektir. 7 almak yerine 2018 kasa 5 serisi düşünmek daha mantıklı değil mi?
Bu arada E250'yi neden değiştirmek istiyorsunuz? Açıkcası kendisi almayı düşündüğüm nadide arabalardan biridir.
Genel olarak bana sorarsanız bence E250'yi elden çıkarmayın, eğer kilometresi de fazla değilse size fazlasıyla yeterli. Baktınız ileride ÖTV'de düşüyor, alırsınız istediğinizi.

Not: Araba hakkında yorum yapmıyorum, 3 defa kullanma fırsatım oldu. Genel olarak gelen uçan halı etkisi ve kusursuz sürüş hissi... Her şeyi geçtim bir 7 serisi alacaksanız, özel şoförünüz olması gerekiyor. Bu arabanın asıl olayı arka koltuğudur. Açıkcası arkada keyif yapmak sürmekten daha keyifliydi :D.
 
Araç anlatılmaz yaşanır fakat günümüz şartlarını düşününce ürkmüyor değil insan.. Ama aslanı besleyen yemini düşünmez :)
Yakıttan bahsediyorsan orayı pek dert etmiyorum. Opet ile fabrikanın anlaşması var, otobil sayesinde ben değil, babam ödüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı