2024 devamsızlık affı gelir mi?

O sırada sınıfın yarısı bağırarak sohbet ediyor, kimisi ayakta geziyor. Ders çalışırsan filozof mu olucan bizi şu an eledin falan konuşuyorlar. Ben de diyorum sizi sene başında elemiştim, rakibim yok falan diye. Oradan laf atışması şeklinde ders bitiyor.

Oda sınıfın sessizliğini sağlayamayan hocanın sorunu.
 
Hocam düşük puanlı Anadolu lisesinde okuyorum. Biri telefon oynuyor bir grup tahtanın önünde güreşiyor arkada top oynuyolar. Test kitabı çıkarıyorum başımıza okuyup filozofmu olucan diyorlar o yüzden pek mümkün değil okulda oturup ders çalışmam.

Maalesef hocam o işte yattı. Artık sınav takvimlerini MEB hazırladığı için YKS'ye tam 1 hafta kala sınavlar bitmiş oluyor.

Hocam sizden tek isteğim bu senenizde size bu zorluğu yaşatan önünüzü kesenleri asla unutmayın. Elbet intikam şansınız olacak.
 
Dershaneye falanda gidiyorum biraz erken başladım okula gitmemeye peki bu devamsızlığı tamamen sildirebiliyor muyuz faaliyet raporu gibi ailem müdürle konuşsa mesela.

Son 5-6 yıldır oluyor.

10 yıldan fazladır oluyor ve haberler haziran sonu temmuz başı gibi geliyor. Bu seneki bakan öğrencileri obje olarak gördüğü için ama getirmeleri biraz daha zor anca yine bir Twitter da ayaklanma falan olur bir şeyler olur belki o şekil getirirler.
 
Maalesef hocam o işte yattı. Artık sınav takvimlerini MEB hazırladığı için YKS'ye tam 1 hafta kala sınavlar bitmiş oluyor.
İş okula kaldı bu saatten sonra. Yaşadığım şehirde bizim okul ve birkaç okul harici iyi liselerin çoğu sınavlarını bitirdiler ve şuan okula gelmiyorlar üstüne yok da yazılmıyorlar. Bu eğitim sistemindeki en büyük sorun denetim olmaması. Sırf lise iyi diye öğrencilere okula gelmeyin yok yazmıyoruz demek gibi bir hakları yok. Ya herkese yapılır ya da hiç. Hakkım hiçbirisine helal değil.
 

Geri
Yukarı