2024 e-Power qashqai alınır mı?

EfeBora46

Attopat
Katılım
23 Nisan 2024
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yeni bir araba bakiyorum. Qashqai alacagim baska bir araba dusunmuyorum. Sizce 1.3 benzinli 158HP modelini mi yoksa e-Power 190HP olanini mi almalıyım? Konuyla ilgili bilgisi olan bilir ki yakit olarak e-Power cok cimri. 1000km yapanlardan sıkıştırılsa da 5.5 litre en fazla gorenler var. Benim sorum bana sıkıntı cikarir mi kronik sıkıntısı vs var mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ünlü bir araç kiralama firmasında 3 yıldır çalışıyorum. e-Power qashqai hakkında en ufak bir bilgim yok. Fakat, qashqai kesinlikle tavsiye etmem. Biz firma olarak kısa süre önce tamamen filodan çıkarıttık bu arabayı.

Şahsi izlenimlerim;

1. Araç arıza ve mekanik anlamda gerçekten kötü.
2. Şahsı olarak sürüş konforu 0 olan bir araç.
3. Sürekli rot sıkıntısından servise gidiyordu arabalar.

Ben araba profesörü değilim. Bu yaptığım yorumlar firmada çalıştığım süre boyunca denk geldikçe araba ile ilgili aldığım geri bildirimlerdir. Daha uzman kişiler daha net yorumlar yapabilir diye düşünüyorum
 
Ünlü bir araç kiralama firmasında 3 yıldır çalışıyorum. E-Power qashqai hakkında en ufak bir bilgim yok. Fakat, qashqai kesinlikle tavsiye etmem. Biz firma olarak kısa süre önce tamamen filodan çıkarıttık bu arabayı.

Şahsi izlenimlerim;

1. araç arıza ve mekanik anlamda gerçekten kötü.
2. şahsı olarak sürüş konforu 0 olan bir araç.
3. sürekli rot sıkıntısından servise gidiyordu arabalar.

Ben araba profesörü değilim. Bu yaptığım yorumlar firmada çalıştığım süre boyunca denk geldikçe araba ile ilgili aldığım geri bildirimlerdir. Daha uzman kişiler daha net yorumlar yapabilir diye düşünüyorum.

Hocam rot konusunda haklisiniz 2015 modelini 7 yil kullandim bakım harici hiç sorun cikarmadi ama belki de arabayla 7 yilda 40 bin km yapmamdanda kaynakli olabilir Km'si dusuk sekilde sattim.
 
Bir arkadaşta 1.3 benzinli var. Ekranda ortalama tüketim 9 civarı görünüyor. Diğer bir arkadaş e Power aldı. Ortalama tüketim 5-6 arasında.
Epower elektrik motoruna geçiş sürecinde en mantıklı çözümü üretmiş tebrik ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı