2024 filmseverler için çok iyi geçecek

isimsizjoker

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
1.360
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sene çıkacak filmlerin kalitesi gerçekten bayağı iyi. Şahsen ben yuh artık bununda mi devamı geliyor dediğim filmler oldu. Şahsen 2024'te en çok beklediğim filmleri yazacagim.

1-Deadpool 3: Yıllardır bu filmi bekliyorum şu an pek Marvel izlemesem de gene de kesinlikle gidip izleyeceğim bir film. Marvel'in bu sene cikartacak tek filmi olmasi da filmdeki özeni gösteriyor gibi. 11 subatta yani pazar gunu de 2. fragman geliyor, temmuz ayında ise cikacak.

2-Mad Max: Mad Max'ın 2015 yapımı filmini izlemiş ve çok beğenmiştim. Mad Max Fury'deki Furiosa karakterinin geçmişini anlatacakmis mayısta çıkacak. Bu sene çıkan efsanevi filmlerden biri olacağına eminim.

3-Lord of the Rings: the War of Rohirrim: Zaten direkt LOTR ismini duyunca çoğu filmsever sevinmistir. Film ikiz kulelerden öncesini anlatan romanlara dayalı bir film olacakmış, 13 Aralık'ta gösterime girecek.

4-Kung Fu Panda 4: Şahsen en kaliteli animasyon filmlerinden biri. 8 Mart'ta yani tam 1 ay sonra vizyona girecek ve filmde eski karakterlerden Tai Lung'u da göreceğiz. Şahsen çıktığı gibi gideceğim merak ettiğim bir film.

5-Ters Yüz 2: Gene benim en sevdiği animasyon filmlerinden birinin 2. si bu sene çıkacak. Bu sefer ergenliğe giren karakterimizin değişen duygularını göreceğiz. Film 14 Haziran'da vizyona girecek.

6-Dublör: Şahsen Ryan Gosling diyince zaten ben kötü bir film çıkacağını düşünmüyorum. Sırf Ryan olduğu için bile bekliyorum şu filmi. Vizyona 3 Mayıs'ta girecek.

7-Gladyatör 2: Bu senenin beni en heyecanlandıran filmi İlk filmini de severim, bu sene 2. filmini de göreceğiz. Lucilla'nin oğlu Lucias'ı film konu alacak. Çıkış zamanı ise 22 Kasım.

8-Joker: Folie à Deux: Film zaten çoğu kişinin çok svedigi Joaqin Phoenix'in efsane filmi Joker'in devamı. Büyük ihtimal Joker ile Harley Queen arasında gececek filmin çıkış tarihi 4 Ekim.

Daha bu sene çıkacak yazamadigim birçok efsanevi film var. Benim şahsi dileğim umarım bu sene The Boys'un yeni sezonunu da görebiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı