21.000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi

Bütçe
20k 21k
Geçici olarak kullanacaksan olabilir ama uzun vadede değiştirmende fayda var Frisby güç kaynağını. Ekran kartı için hangi modelden bahsediyorsun çift fanlı olarak?

4070 super bunu alacağım kanka zaten kasa güç kaynagıyla falan aynı fiyata geliyor 26k ya bunu alırım Frisby 650W mesela ortalama ne kadar süre idare ettirir beni ya da ucuz bir güç kaynagı atma şansın var mıdır buna yetecek güç kaynağı da alırım eğer ucuz olursa 2'si bir
 

Şu çok daha iyi bir seçim olur bence ekran kartı olarak ama sen bilirsin yine de.

Güç kaynağı için farklı konu açıp sorsan daha iyi olur daha fazla öneri gelmesi açısından. Buraya kadar okuyup mesaj atılmasına kıyasla yeni konunun görünüp mesaj atılması çok daha rahat.
 

Şu çok daha iyi bir seçim olur bence ekran kartı olarak ama sen bilirsin yine de.

Güç kaynağı için farklı konu açıp sorsan daha iyi olur daha fazla öneri gelmesi açısından. Buraya kadar okuyup mesaj atılmasına kıyasla yeni konunun görünüp mesaj atılması çok daha rahat.

Hocam öncelikle teşekkürler ekran kartı önerisi için ama ne yazık ki kasam 2 fanlı ekran kartı alabiliyor ve siz 3 fanlı atmışsınız 25k buna vereceğim kasya vereceğim 4 k ekstra güç kaynağı vereceğim 2K 3K cok para tutuyor ben sadece 25k ya ekran kartını alıp sıyrılmak istiyorum 2 3 ayada PSU mu değiştiririm yoluma bakarım diye düşünüyorum.4070 super bu ekran kartı iyi midir bunu alacağım çünkü
 
4K fazla vereceğine Galax'ın 2 fanlı modelini de alabilirsin, yine cebine kalır aradaki fark ya da güç kaynağı için harcarsın.


Ventus 2X modeli o fiyatı hak etmez bence.

Hocam bu attığınız marka iyi midir çok anlamıyorum da bu işlerden çünkü bir de Amazon'dan attığım linki neden beğenmediniz vemtux 2X olunca ne oluyor mesela farkları ne sizin attığınız linkteki iki fanlı Galax 4070 Super'den açıklama şansınız var mı?
 
Zotac, Galax ve PNY gibi markalar gayet iyi markalardır. Galax'ın ucuz olmasının en büyük sebebi diğer Asus, MSI, Gigabyte gibi markalarda olduğu gibi satıcıdan önce arada bir distribütör firma olmaması. Aradan disti payı çıktığında çok daha uygun fiyatlar çıkabiliyor Galax'da görüldüğü üzere. Gamin.gen'in bire bir değişim garantisi dediği de bu aslında, kendileri getiriyorlar markayı.
 
Zotac, Galax ve PNY gibi markalar gayet iyi markalardır. Galax'ın ucuz olmasının en büyük sebebi diğer ASUS, MSI, Gigabyte gibi markalarda olduğu gibi satıcıdan önce arada bir distribütör firma olmaması. Aradan disti payı çıktığında çok daha uygun fiyatlar çıkabiliyor Galax'da görüldüğü üzere. Gamin.gen'in bire bir değişim garantisi dediği de bu aslında, kendileri getiriyorlar markayı.

Hocam ben de zotav Galax özellikle PNY kötü olarak biliyordum ama şimdi anladın açıkladığın için teşekkür ederim o zaman attığınız Galax ekran kartını sipariş vereceğim PSU hakkında bilginiz yoktu sanırım ondan dolayı yarın da onun için bir konu açarım teşekkür ederim cevapların için
 
Hocam ben de zotav Galax özellikle PNY kötü olarak biliyordum ama şimdi anladın açıkladığın için teşekkür ederim o zaman attığınız Galax ekran kartını sipariş vereceğim PSU hakkında bilginiz yoktu sanırım ondan dolayı yarın da onun için bir konu açarım teşekkür ederim cevapların için.

Keşke 7900 GRE seçseydiniz. Neyse sizin kararınız.
 

Geri
Yukarı