2200 TL'ye GTX 1060 İçin Sistem Toplama

Nedense herkes gereksiz ve boş muhabbet yapmış ben sizden işlemci RAM ve anakart önerisi istedim elimdekilere yorum yapmanızı değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak: Intel Core i5-8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB İşlemci Fiyatı

Anakart olarak: Asus TUF B360M-E Gaming 2666MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart Fiyatı

RAM olarak: Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 Fiyatı

HDD olarak: Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı

Bunları önerebilirim. Toplam: 2.553 TL tuttu. 2.200 TL bütçeyi birazcık aşıyor. Umarım sorun olmamıştır. Çünkü en kaliteli parçaları, özenle seçmeye çalıştım. 300 TL daha ekleyin bütçenize, rahatlıkla alabilirsiniz.

Bilgilendirme: Anakart olarak ASUS TUF serisini seçtim çünkü TUF serileri daha uzun ömürlüdür. Ayrıca daha dayanıklı PCI-E 3.0 slotu bulunur. Ekran kartınızı takacağınız slot, alüminyumlarla, güçlendirilmiştir.
ne gibi hatalar ?
Kasa ve SSD olarak maleesef aşırı ucuz seçim yapmışsın. Demek istediği bu. Birde bazen çok ucuza kaçmak, kaliteden kısmak demektir. Frisby kasalar pek kaliteli değil ancak, görünüş açısından fena değil. Cooler Master'ın hesaplı, ucuz kasaları var. Keşke onlardan birini seçseydiniz. ATX, Micro ATX desteklemeside önemli anakart için. Bu arada Frisby kasanız, ATX ve Micro ATX boyutunda anakartları desteklemekte. Size önerdiğim anakart fiziksel boyut olarak Micro ATX.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı