2500-2600 TL' lik sistem Tavsiyesi

W

Whoproshenob

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. ben en fazla 2500-2600 TL'lik bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. onun için size birkaç sorum olacak. Birincisi, FX 8350 ile i5 4460 arasında kaldım ve araştırdığımda bazıları AMD önerirken, bazıları İntel öneriyor. İnventus' ta AMD, İntel' den pahalı olurken vatan bilgisayar'da bu tam tersi. Sizce minecraft, bf4 gibi oyunlarda hangisi daha fazla performans gösterir?
İkinci sorum, Gigabyte GTX 960 O.C ile Sapphire r9 285 dual-x ten hangisi daha iyidir?
Üçüncü sorum, Vatan bilgisayar ara ara %20 indirim yapıyormuş. Bu gerçekten doğru mu? Eğer öyle ise sistemi inventus yerine vatan bilgisayardan toplıyacağım.
Dördüncü sorum, Şimdiye kadar gördüğüm hiçbir sistem toplamasında sepete windows 8.1 gibi işletim sistemi eklenmemiş. Sistemi topladığımızda Windows'u almak zorunda mıyız?
Beşinci sorum, Vatan bilgisayar indirim yapmıyorsa inventus' tan topladığım bu sistemlerden hangisi daha iyidir?
Forum kurallarını okudum ve resimlerin sosyale yüklenmesi gerektiğini biliyorum ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum o yüzden hizliresim' e yükledim. Bunun için özür dilerim.
Sistem 1:

3DZyor.png


Sistem 2:

7knRXl.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire' in ekran kartları kalitesiz diye biliyorum ama emin değilim. Yanlış bilgilendirmeden ban yemeyim öyle biliyorum. Ama dediğim gibi kesin emin değilim.
 
Kesinlikle yanlış düşününüyorsun. Yeni oyun bilgisayarlarında SSD kesinlikle olmalı. Ayrıca o anakart kesinlikle yeterli bir anakart olacaktır. Lütfen yanlış bilgilendirme yaparak arkadaşın kafasını karıştırma.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı