2500-3000 TL Oyun Laptopu Tavsiyesi

RedVoltage

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Technopat'ı uzun zamandır takip ediyordum. Kayıt olmak bugüne nasipmiş :)
Öncelikle bütçem 2500 - 3000 tl 'ye kadar olabilir.
Bu sene üniversite yolları bana göründü. Haliyle evdeki masaüstünü kaldırıp götüremem.
Kafamda tasarladığım laptop; Battlefield 4, Gta V gibi oyunları zorlanmadan high seviyede oynayabileceğim bir şey düşünüyorum.
Piyasada Msi'nin adını baya duygum oyun bilgisayarı alıcaksan Msi al dediler arkadaşlarım bana daha iyiymiş falan filan övdüler yani. Laptop konusunda biraz bilgisizim desem yanlış olmaz.

Bu konuda sizden yardımlarınızı bekliyorum. Bütçemi belirttim nasıl bir bilgisayar istediğimden bahsettim galiba bunlar sizin bilgilerinizden faydalanmam için yeterli olacaktır herhalde :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus N550JK-CN090H Notebook en performanslı asus notebook modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar 3000TL ve istediğin oyunları rahat oynatır. MSI oyun laptopları üretiyor ve kaliteliler ama zamanla çoğu laptopta olduğu gibi ısınma sorunları çok fazla oluyor ve 3000TL MSI almaya kalksan alıcağım laptop 8GB ram ve GTX765M-GTX850M olur Asus'un sana önerdiğim modelinde 16GB ram ve GTX850M var.Her iki markada işlemci olarak İ7-4700HQ kullanıyor yada İ7-4700MQ ikisi arasın fark yok denilecek kadar az . Bu modellerin tek eksiği SSD olmaması ama 3400TL civarında MSI oyun laptoplarında SSD var mesela GE70-Apache ...
Fiyat ve performans değerlendirmesinde kesinlikle asus-n550jk-cno90h .
 
Asus bana gerçekten çok mantıklı göründü. Bir de siyahı falan olsaydı tadından yenmezdi. Ben de MSI almayı çok düşündüm ama ısınma sorunundan bahsettiler sürekli. Yinede yeni nesil laptoplarda çift fan kullanılmaya başladı belki bir çözüm olabilir. Monster laptoplar da çok hoş ama gönderme süresi çok uzun diyorlar.
 
Bütçeyi 4 bine kadar çıkarabilirimde biraz zorlanırım. Alıcakken iyi bişey almak istiyorum. Önerdiğin asus laptop hoşuma gitmedi değil ama 3 bin tl ye kadar veriyorsan biraz daha verip sizce msi almak daha mantıklı değilmi ?
Birazda takıntı gibi oldu sanırsam. Arkadaşlar doldurdu msi böyle msi şöyle başka bir markaya bakamıyorum. Kafam msi msi msi :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı