2500-3500 TL Arası Laptop

Çağatay AKSOY

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir laptop almayı planlıyorum. En fazla 3500 lira bütçe ayırabiliyorum. Peki bilgisayar ile ne yapacağım? Genelde photoshop, solid, corel gibi görsel programlar kullanıyorum. Tabi c++, PLC programları,TIA PORTAL gibi görsel performans istemeyen ama işlemciye biraz da olsa yüklenen programlarda kullanıyorum. Tabi ki güncel oyunları oynamayı da seviyorum. Birazda olsa bilgisayardan anlarım ama fikir danışmakta fayda var. Param boşa gitsin istemiyorum. İlk defa laptop alacağım. Performans bilgisayarı arıyorum. Uzun vadede kullanacağım için ekstra bellek yuvası olmasına dikkat ediyorum. Isınmayan ve uzun vadede beni mutlu edebilecek bir bilgisayar olsun istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim marka? İşlemci? Kaçıncı nesil? Ekran kartı ne seçmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 Gb Gtx850m 15.6" Full Hd 16gb Ram Core İ7 Hp Envy J0b61ea Win 8 - n11.com olablir ama araştır isterim yapcağın şeyler için ram ve işlemci gerekli buda bu bilgisayarda var :D ama laptop 5000 tl ve üstü vermeden oyun oynatmaz fazla bu bir iş bilgisayarı oyun değil ! kasalı bir bilgiisayar ile bu dediklerini 3500 tl ile laptopun 10 katı daha seri yapablirsin her oyunuda ultrada açar
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı