2500 TL kulaklık önerisi

Ettirir, ben Gamepower Medusa'dan ilk geçişte bu neymiş yahu demiştim. Ben V2 öneririm şahsen.

V2 kafamda hiç rahat duracak gibi durmuyor o yüzden Cloud 2 veya Cloud 3 almayı düşünüyorum Cloud 2 de şarkı konusunda bir sorun var mı?
 
Oyun oynarken şarkı dinlerim genellikle şu anda JBL Quantum 100 kullanıyorum çok fark ettirir mi?
Bassları harbiden iyi değil, başlıkta müzik dinlerim diye birşey dememişsiniz bende onu önerdim JBL quantum 100 nasıldır bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim ama o müziği dinlerken biraz bassların az olduğunu hissediceksiniz ve tam tat alamıyacaksınız, tabi FPS oyunları oynuyorsanız ayak seslerini duymanızda yardımcı olur, HS 80 bakılabilir dicemde onun fiyatı 2200'den 3000 olmuş.
 
Bassları harbiden iyi değil, başlıkta müzik dinlerim diye bir şey dememişsiniz bende onu önerdim JBL Quantum 100 nasıldır bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama o müziği dinlerken biraz bassların az olduğunu hissedeceksiniz ve tam tat alamayacaksınız, tabii FPS oyunları oynuyorsanız ayak seslerini duymanızda yardımcı olur, HS 80 bakılabilir diyeceğim de onun fiyatı 2200'den 3000 olmuş.

Cloud 2 veya V2 de öyle bir sorun var mı?
 
HyperX her zaman tiz yoğunluklu kulaklıklar üretir. Cloud 2 tizler yoğun. Her yönden dengeli bir kulaklık istiyorsanız v2, sadece FPS oyunları için Cloud 3.

Genellike FPS oyunları oynadığım için Cloud 3 ve Cloud 2 arasındayım müzik için siz hangisini öneririsiniz?
 
Şarkı hiç mi dinlemeyeceksiniz? V2 oyunda kötü bir kulaklık değil sadece Cloud 3 daha iyi bir kulaklık. Cloud 2'den vazgeçin.

V2 hiç içime sinmedi Cloud 2 veya Cloud 3 alacağım sizce hangisini almalıyım. FPS oyunları oynuyorum arada bir de hikaye. Şarkı dinlemeyi çok severim.
Cloud 2'nin yanında gelen bu ürünler açıkçası çok hoşuma gitti.

1710450229185.png
 
V2 hiç içime sinmedi Cloud 2 veya Cloud 3 alacağım sizce hangisini almalıyım. FPS oyunları oynuyorum arada bir de hikaye. Şarkı dinlemeyi çok severim.
Cloud 2'nin yanında gelen bu ürünler açıkçası çok hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 2141121

Hocam niye sinmedi? Şu Cloud 2'yi de bırakın alınmaz o kulaklık bütçe varken. Siz Cloud 3 veya V2 diye düşünmelisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı