2500 TL PSU önerisi

Rica ederim ne zahmeti. G800 fiyatına göre epey iyi görünüyor. Yani aynı fiyata daha kaliteli yüksek wattage bir model alamıyorsunuz zaten. 750W model keza yok. 650 baktım yine yok... XPG Pylon 750 o fiyatı hak etmiyor bana göre. @Andar Han sen de incelemek istersen diye bırakıyorum buraya:


Hydro k Pro'nun ATX 3.0 & PCI-e 5.0 versiyonu mu varmış? İyi geldi gözüme, ileri dönüklük olarak iyi olur. Baktım cidden var evet.

Akşamı bekleyeyim mi Hydro k Pro'yu alayım mı hocam?
 
@Oreki ben de tam onu yazacaktim. Hydro K Pro ATX 3.0 modeli hakkinda ekstra bir şeyler bulmaya çaliştım ama pek bir şey bulamadim. Düz model uzerine nasil bir revizyon yapildı acaba? Net bir veri olmamasi sebebiyle G800 de her ne kadar giriş seviye olsa bile tercih edilebilir gibi. En azından DC filtre tarafı Hydro K Pro'nun düz versiyonuna gore biraz daha dolu gibi. Ripple değerleri biraz yüksek ama sınırlar içinde, regülasyonu iyi duruyor. Fan biraz düşük kaçmış.
 
Son düzenleme:
@Oreki ben de tam onu yazacaktim. Hydro k Pro ATX 3.0 modeli hakkinda ekstra bir şeyler bulmaya çaliştım ama pek bir şey bulamadim. Düz model uzerine nasıl bir revizyon yapildı acaba? Net bir veri olmamasi sebebiyle G800 de her ne kadar giriş seviye olsa bile tercih edilebilir gibi. En azından DC filtre tarafı Hydro k Pro'nun düz versiyonuna gore biraz daha dolu gibi. Ripple değerleri biraz yüksek ama sınırlar içinde, regülasyonu iyi duruyor. Fan biraz düşük kaçmış.

Yani G800 mü alayım hocam sonrasında pişman olmamak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı