2500TL'ye sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JoeBarBaro

Hectopat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
90
Yer
Güngören, İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Beat Maker
Başlıktan da görüldüğü gibi oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Monitör 21'5-22 inç civarı olsun. HDD'ye sahibim. SSD istiyorum. Böyle her oyunu ultrada rahatça oynamak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar için eyvallah. Lakin unuttuğum bir şey var. İşletim sistemi de alacağım. O yüzden fiyat biraz daha düşmeli. Birde 2501TL olsa olmaz. :) Limit o kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz daha para biriktirmekte fayda var. Windows ve monitör ile birlikte 2500 TL iyi bir sistem icin yeterli olmaz. Bütceniz 2750 yada 3000 TL olana kadar bekleyin derim. 2 ms bir monitör ve windows 750 ile 800 TL civarı tutuyor.
 
Aslında 2500'e yapılabildiğinin en iyisini yapmak istiyorum. Diğer türlü beklemem gelir sağlamayacak. O yüzden imkansızları başarmaya çalışıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O imkansızı ileride ah, ah dememek yönünde ben tavsiye etmiyorum. Beklemek ve para limitini arttırmak en iyi karar olur. Tabi yine siz bilirsiniz.
 
Parcalar icin eyvallah lakin unuttugum bir sey var isletim sistemide alicam o uzden fiyat biraz daha dusmeli birde 2501tl olsa olmaz :)limit o kadar
2500 liraya ekran olucak + sdd olucak + windows olucak bütün oyunları ultra açıcak ve 2500 liradan 1 tl bile yüksek olmayacak. O zaman kolay gelsin sana. Bu bilgisayar işi böyle değil malesef ya istekler azalacak yada fiyat artıcak.
 
O zaman soyle bir sey yapilabilir ultra olmaz hard yada maks medium olur ama kasma sikintisi yasamak istemem. Çunku bu safer yeni aldigin bir pc yi eglenceli bir sekilde tadina doyarak cikaramadikdan sonra ne anlami var :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı