27 bin TL oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
27.000TL

Erxqn

Centipat
Katılım
24 Haziran 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, benim bütçem 27 bin TL. Çok seyahat ettiğim için Gaming laptop almaya karar kıldım, tam profesyonel olmasam da yarı profesyonel sayılırım. Valorant, CS:GO, PUBG gibi oyunlarda yüksek elolardayım. Bana bu fiyata serin çalışacak ve saydığım FPS oyunlarında yüksek FPS değerleri alacak bir laptop lazım. Ekranı 144Hz altı olmazsa süper olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1tb ssd, 32gb ram, 4060.

Attığım modele gülücük atan arkadaş için söylüyorum, Nitro 17 kullanıcısıyım ve cihaz mükemmel ancak Nitro 16 ve 17'den eski olan Acer cihazları fırından farksız. Yeni seride sıbı metale geçiliyor. Yani yukarıdaki Nitro da ısınacak, farkı içinde 4050 var. Laptopların ısınan tarafı ekran kartı değil zaten, ikisinin de serin çalışacaktır ama ikisinin de işlemcisi ısınacağı için en azından Casper'da GPU tarafında avantajlı oluyor.
8gb ram ve 32gb ram farkını da anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bu güzel. 8GB RAM daha takıp kullanılır. Eğer satıcı güvenilir olsun ve peşin fiyatına 6 taksit isterseniz Amazon.com.tr satıcısından da alabilirsiniz, ancak fiyatı bir 2000 kadar daha pahalı. Gpn neden ucuza satıyor bunu anlamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı