2D oyunlar için Xbox kolu alınır mı?

Aequitas233

Decipat
Katılım
2 Ocak 2023
Mesajlar
1.052
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayar için kullanacağım. Bilgisayarımda iyi değil. 2D oyunlarda kullanacağım. Dead Cells, Stardew Valley, Terraria vb. oyunlarda kullanacağım. Alınır mı?
 
Bilemiyorum hocam. Alınabilir. Gamepad seviyosanız almanızı tavsiye edebilirim.

Hocam yani kısaca şöyle diyeyim. Alınır mı? Yani artık hangi oyunlar oynarım bilemiyorum. Laptop Huawei Matebook D15 imkanlar kısıtlı.

Yani param boşa gider derseniz monitör bakacağım.

Monitor almak pek mantıklı olmaz hocam. Yine laptopa bağlayacaksınız monitoru. Onun yerine Xbox tarzı gamepad almak daha mantıklı.
 
Gamepad daha önce kullanmadım ama çok hoş durduğundan almak istiyorum.

Hiç kullanmadınız mı? Hocam hiç kullanmadıysanız alışmanız zor olabilir. Uzun süreler kullandım. Ama hala gamepadi 2D oyunlarda cok rahat bulmuyorum

Hiç kullanmadınız mı? Hocam hiç kullanmadıysanız alışmanız zor olabilir. Uzun süreler kullandım. Ama hala gamepadi 2D oyunlarda cok rahat bulmuyorum.

Tabii tercih meselesi. Kimiside gamepadsiz oynayamaz. Tamamen şahsi fikrim.
 
Arkadanınıızda falan var mı hocam hiç. Ben mesela PS koluna alıstım(hepsi cakmaydı).ama artık PS kolunu cook rahat kullanabiliyorum. Ama Xbox kolu cok ters geliyor. Kimi insanlarda Xbox daha rahat. Kısacası tamamen alışmakla alakalı. Bu arada tasarım falan mı yapıyorsunuz hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı