300 bin ₺ öğrenci için araç önerisi

Bulunursa temiz punto veya Fiat tempra alın yolda bırakmaz temizini bulursun bu fiyata ayrica dolulari gerçekten iyi özelliklere sahip masrafida az olur işinizi görür tempra.
300 bine temiz punto anca eski kasa bulunur Tempraya da 300 bin verilmez şu piyasaya rağmen. Temprayı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın tertemiz tempram vardı zamanında ama Albea taksi çıkması olmadığı durumda çok daha iyidir

Motoru sağlam dediğiniz araçlar 250.000 km yapmış durumda.
300 bin liraya 100-150 binde araba bulamazsın bulsan bile yatan arabadır o alınmaz.
 
300 bine temiz punto anca eski kasa bulunur tempraya da 300 bin verilmez şu piyasaya rağmen. Temprayı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın tertemiz tempram vardı zamanında ama albea taksi çıkması olmadığı durumda çok daha iyidir.

300 bin liraya 100-150 binde araba bulamazsın bulsan bile yatan arabadır o alınmaz.

Tabii ki de tempraya 300 verilmez daha tempra piyasasını bilmiyorum diyelim ki 220'ye aldı 20 binde üstüne harcar 240'a tertemiz biner bence sıkıntısız bulabileceği punto kasasida eski zaten daha yeni kasalarına 400 bin TL diyorlar.
 
Yazılan araçları okuduğumda beni gülme krizi tuttu. Binici dahi olsan yukarıdaki araçlardan herhangi birini aldığında bazı modellerin parçasını bulamazsın bazıları ise mekanik olarak sorun çıkarabilecek potansiyele fazlasıyla sahip durumdadır. Benim önerime gelirsek bu paralara hem yakıttan sana sorun yaratmayacak hem ustasını rahatlıkla bulabileceğin parça sıkıntısı veya pahalılığı yaşamayacağın Clio 2001 Modele kadar olan kasayı önerebilirim. Aksesuar takıp arabanı daha da güzelleştirebilirsin bunu kabul edebilecek bir modeldir. Hatta Clio RS'e bile çevirebilirsin bütçen dahilinde bunlar gayet mümkün.
 
300 bin bütçeye 1.5 era öneren var. O fiyata alacağı 1.5 eraya bir o kadarda araç parasını harcar.
Alacağın bütçeye +10K bakım masrafı koyarak bakman lazım. En temelde dizeli kafandan silmen lazım. O bütçede dizele asla girilmez.

Aldıktan sonra 10.000tl bakım parası harcayıp uzun yıllar sorunsuz binebileceğin direkt ilan örneklerini atıyorum. Tabii ki bu attığım örnekler ekspertiz veya usta ile birlikte baktırıp motor mekanik sorunsuz durumunda geçerlidir. Ufak tefek masrafları illaki olabilir.





Pejolar ufak tefek elektriksel sorunları olabilir. Çok masraf çıkartmaz. Görüntüsü öğrenciler için cezbedici ve oynanabilir ufak tefek jant marşpiyel vs. ile diye attım. Genel itibariyle sorun sıkıntı yaşamayacağın parçası bol ve ucuz araçlar. Attığım araçlara 10.000₺ ye

Yağ değişim
Hava - polen - yağ filtre değişim
Benzin filtre değişim
Antifriz değişim
Direksiyon ve fren hidrolik değişim
Ön + arka balata değişimi
Triger seti değişim
V kayış değişim
Devirdaim değişim
Termostat değişim
Şanzıman yağı değişim
Buji değişim
+ LPG bakımı çok rahat yaptırırsın üstünede para kalır. Uzun yıllarda sorunsuz binersin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı