3000-4000 TL arası telefon önerisi

İthalatçı garantili Note8'i Ocak 1'de 3450k'ya teslim almıştım HB'dan. Şimdi baktım da o fiyat ne öyle. Fena. Bu zamanda iyi birşey istiyorsan 500 lira daha çıkman gerekecek günümüz fiyatlarına ek olarak. Dual SIM versiyonlu ve radyo desteğide var bu versiyon Note8'de. Kanada ve Çin'e satılan versiyonu.
 
Samsung Galaxy S8 öneririm. Bizzat kendim kullanıyorum. Yaklaşık 5 aydır bende telefon iPhone'dan sonra çok rahatlattı beni. Kamerasına falan lafım yok zaten gayet tatmin edici fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Çok ağır oyunlar kurmadım ama Kafa Topu 2, New Star Soccer oyunlarını oynuyorum ne ısınıyor ne de herhangi bir donma var. Telefona insan gibi bakarsınız o da size insan gibi masraf çıkarmadan götürür.
 
iPhone kullanıcısı olarak Apple'a tövbe ettim. Kapalı kutu, hiçbirşey yapamıyorsun JB olursa anca birşeyler değişiyor. Android candır bana göre, hayattır. Evime Apple ürünü giremez. :D
 
S9, Mate 10 PRO, Mate 10, S8 alabilirsin. En mantıklı tercih Mate 10, nette 2600-700 TL fiyatına satılıyor ithalat garantili cihaz almak sorun olmayacaksa. Türkiye garantili model olsun diyorsun o zaman 3200 TL fiyatina Mate 10 PRO almak S8 modeline göre daha doğru. Nette S9 fiyatları 3700 TL fiyatlarından başlıyor.
Ayrıca Mi 8 modelleri satışa çıkmışsa onlara da bak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı