3000-7000TL arası oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bütçe
3000-7000

Skyress

Kilopat
Katılım
31 Mart 2016
Mesajlar
927
Çözümler
6
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi 3 ila 7 bin TL arası bir oyuncu koltuğu arıyorum. Markası sağlam, rahat ve kullanışlı bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
 
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Peki bu koltuk nasıldır? Hawk mı daha iyidir bu mu?
 
Hocam peki xDrive 15'li kumaş koltuk ile farkı nedir? Bir de hawk terletme falan yapmaz değil mi?

Hocam malzeme olarak hawk 1 tık daha iyi ayaklarının demir olması falan artı ben uzun süreler oturuyorum PC başında terleme yapmıyor. Bir de ben aldığımda hawkın yanında temizlemek için set vermişlerdi kendi sitesinden almıştım.
 
Hocam malzeme olarak hawk 1 tık daha iyi ayaklarının demir olması falan artı ben uzun süreler oturuyorum PC başında terleme yapmıyor. Bir de ben aldığımda hawk’ın yanında temizlemek için set vermişlerdi kendi sitesinden almıştım.
Teşekkürler hocam. Başka siteden alınca yanında temizlemek için set vermiyorlar galiba. Bir de Hawk biraz sade geldi bana, xDrive daha böyle afili bi şey gibi ama malzeme kalitesinde öndeyse Hawk alacağım gibi duruyor şimdilik.

Hocam araştırdım biraz renk farkı hariç v1’den v6’ya kadar bir fark yok diyorlar. Doğru mudur bu? Eğer doğruysa ona göre bir renk seçip alacağım. @NoxHit
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı