3000 TL kulaklık önerisi

Bu modeli neden tercih etmeliyim Apple ekosisteöi beni çektiği için AirPods dedim.

Genel kalitesi AirPods 2'den daha üstün. Şöyle düşün, internette AirPods 2'yi orta segmentte karşılaştırma listesine bile almıyorlar ama nothing ear 2 üst segmentte yarışıyor.
 
arkadaşımda buds 2 pro denemiştim ve çok hoşuma gitmişti ama iphonede mantıklı mı bilmiyorum ne diyosunuz
Buds 2 pro'da samsung cihazlara özel bir cihaz var. Onunla birlikte sesi gerçekten üst düzey oluyor fakat siz faydalanamayacağınız için buna en yakın ve ekstra ekolayzır istemeyen model olan nothing ear 2'yi önerdim.
 
Airpods 2 gibi dandik kulaklıklara o kadar para vermeye gerek yok. Ayrıca silikonsuz bir modeldir. Silikonsuz modellere 100 TL den fazla verilmez sebebi ise; yapısı gereği dışardaki tüm sesleri alabilmesidir. Dandik sürücüler kullanilar. 6k'ları (tiz) arttırıp, yüksek desibele vurgu yaparlar. Apple ekosistemine gerek yok.
Alacağın markalar şunlar olmalı;
Jabra, sennhieser,edifier,bose, Sony, akg anker (bazı ürünleri) dolayısıyla işi kulaklık olan markalara yönel. Sony her ne kadar sadece kulaklık üretmese de sadece kullandıkları sürücüler bile inanılmaz kalitelidir. Çünkü muhendislerinin bir çoğu sennhieser'dan geçmedir.
Öncelik nedir o önemli.
Anc (gürültü engelleme) ile Uzay boşluğunda gibi hissetmek istiyorum diyorsan SONY. Sony dışında bütün markalar anc kalitesinde ortalamadir. 2000 yılından beri premium ürünler (kulaklık) deniyorum. Tws'ler için; Anc ilk çıktığında Sony almıştım ve Sony dışında bir sürü üst düzey ürünler denedim fakat Sony'den daha iyisine denk gelemedim maalesef.
Flat (dengeli) istiyorsan; EDIFIER.
Beni en çok şaşırtan kulaklık edifier oldu. Böyle bir kalite açıkçası beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse; Sony'nin anc'si dışında, ses kalitesi olarak Sony'nin üstünde. Bass-mid ve tizler o kadar iyi ayarlanmış ki cem yilmazin tabiriyle; "Bu kulaklığı yapan çocuk kör oldu" diyebilecegim kalitede. Özellikle kulakliligin verdiği detay masterpiece.. Şuanda edifier kullanıyorum. Elimde 5 adet sennhieser, ve 3 adet sony var iki ürünlerinde toplam fiyatı 60 bin TL falandir fakat köşede duruyorlar..
Bass istiyorum diyorsan; JABRA, ANKER
Çok detaya gerek yok bass seviyorsan al geç. Jabra elite 8 active çok kalitelidir bu arada aklında olsun..
 
AirPods 2 gibi dandik kulaklıklara o kadar para vermeye gerek yok. Ayrıca silikonsuz bir modeldir. Silikonsuz modellere 100 TL'den fazla verilmez sebebi ise; yapısı gereği dışardaki tüm sesleri alabilmesidir. Dandik sürücüler kullanilar. 6K'ları (tiz) arttırıp, yüksek desibele vurgu yaparlar. Apple ekosistemine gerek yok.
Alacağın markalar şunlar olmalı;
Jabra, sennhieser, edifier, Bose, Sony, AKG Anker (bazı ürünleri) dolayısıyla işi kulaklık olan markalara yönel. Sony her ne kadar sadece kulaklık üretmese de sadece kullandıkları sürücüler bile inanılmaz kalitelidir. Çünkü muhendislerinin birçoğu Sennhieser'dan geçmedir.
Öncelik nedir o önemli.
ANC (gürültü engelleme) ile uzay boşluğunda gibi hissetmek istiyorum diyorsan Sony. Sony dışında bütün markalar ANC kalitesinde ortalamadir. 2000 yılından beri premium ürünler (kulaklık) deniyorum. TWS'ler için; ANC ilk çıktığında Sony almıştım ve Sony dışında bir sürü üst düzey ürünler denedim fakat Sony'den daha iyisine denk gelemedim maalesef.
Flat (dengeli) istiyorsan; edıfıer.
Beni en çok şaşırtan kulaklık edifier oldu. Böyle bir kalite açıkçası beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse; Sony'nin ANC'si dışında, ses kalitesi olarak Sony'nin üstünde. Bass-mid ve tizler o kadar iyi ayarlanmış ki Cem Yılmaz'in tabiriyle; "bu kulaklığı yapan çocuk kör oldu" diyebilecegim kalitede. Özellikle kulakliligin verdiği detay masterpiece. Şu anda edifier kullanıyorum. Elimde 5 adet sennhieser, ve 3 adet Sony var iki ürünlerinde toplam fiyatı 60 bin TL falandir fakat köşede duruyorlar.
Bass istiyorum diyorsan; Jabra, Anker.
Çok detaya gerek yok bass seviyorsan al geç. Jabra Elite 8 active çok kalitelidir bu arada aklında olsun.

Ses konusunda edifier neobuds 1 mi daha iyi 2 mi? Sitesinde 2 daha ucuz.
 
ses kalitesi kadar özellikleride önemli mesela buds 2 pro da konuşunca müziğin sesini otomatik kısması kulaktan çıkarınca müziğin otomatik durması vs çok hoşuma gitmişti ve gerçekten premium hissetiriyodu anc de kapatılıp açılıyosa tadından yenmez
 
Ses konusunda edifier neobuds 1 mi daha iyi 2 mi? Sitesinde 2 daha ucuz.
İkiside var bende. Birini spor digerini evde kullanıyorum. Neobuds pro 2 ses kalitesi konusunda, neobuds pro'dan biraz daha iyi. ama aralarında dağlar kadar fark yok. Hangisi daha ucuz ise o alınabilir. İnanılmaz detay veriyorlar. Apple music kullanıyorum.
 
böyle önerileriniz var mıdır
Jabra elite 10'da var senin dediğin o ozellikler. Kulaklığı kulaktan çıkartınca sesi duraklatiyor, tekrar takınca sesi oynatmaya devam ediyor.
1000 TL daha ucuz olan modeli jabra elite 8'de de var.
Jabra elite 8 active spor için ideal. Ses kalitesi muazzam.
Jabra elite 10'da aynı sekilde spor için ideal fakat ses detayı elite 8'den daha iyi.
Hangisini almak istiyorsan al fakat bütçeyi biraz zorlaman lazım iyi bişey istiyorsan.
Ha dersen ki bass'ı duyayım, tiz mid önemli değil. imaging (detay/gorunteleme) önemli değil o zaman en kötü aptx HD/adaptive gibi özellikli kulaklıkları al. Bu özelliklerin altına düşme çünkü para tuzagidir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı