3000 TL monitör tavsiyesi

Ayaklıkla işim yok sabit duruyor. Oyun falan oynamıyorum zaten tamamen iş için lazım. Bunun dışında Samsung tercih edilir mi?
İş içinse MSI olanı al. Ben arada oyun giriyorum kendime yaklaştırıp monitörü yukarı doğru eğimliyorum. Çok iyi oluyor. Yalnız hocam 500TL sizin için para değilse Samsung olanı alın derim. Ayaklığı yükseltip masanın köşesine koyup çok iyi ders çalışıyorum. Ayaklık için alınır yani. IPS olması bir artı ama ben araştırdığımda çoğu insan MSI'ın daha iyi görüntü kalitesi veridiğini söyledi. Ben olsam 500 lira önemli değil ise samsung'u alırdım.
Atar mısınız o modeli bakayım.

https://amzn.eu/d/02yq64R işinizi görür belki hem daha ucuz
 
İş içinse MSI olanı al. Ben arada oyun giriyorum kendime yaklaştırıp monitörü yukarı doğru eğimliyorum. Çok iyi oluyor. Yalnız hocam 500TL sizin için para değilse Samsung olanı alın derim. Ayaklığı yükseltip masanın köşesine koyup çok iyi ders çalışıyorum. Ayaklık için alınır yani. IPS olması bir artı ama ben araştırdığımda çoğu insan MSI'ın daha iyi görüntü kalitesi veridiğini söyledi. Ben olsam 500 lira önemli değil ise Samsung'u alırdım.


Hiç oyun oynamıyorum alacağım monitörü laptopta ikinci ekran olarak kullanacağım. Sabit duruyor masada oyun oynamak için farklı bilgisayar var zaten. Ekstra 500 vermek bana bir fayda sağlamaz önemli olmamasına rağmen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı