3000 TL'ye Dizüstü Sistem Tavsiyeleri

Oyun için kullanacaksanız Monster in oyun için güzel laptopları var , fakat oyun oynamadığım için ben Asus diyorum ikinci malternatif olarak
 
Ben Asus K555 LN kullanıyorum oyun ynamıyorum ama ağır programları vs kullanıyorum , çok da memnunum günün 18 saat açık ve işlem halinde bile ısınma sorunu yok, donma sorunu yok ben 2.700 tl ye lmıştım ama şu an daha da indi fiyatı 2.350 civarlarında, paylaşımsız 2 gb ekran kartı var Nvidia geforce,İşlemcisi müthiş hard diskden o kadar yoğun çalışırken bile hiçbir ses gelmiyor..2 yıl Hp kullandım hamallık etmişim resmen 1,5 yıldır Asus ürünlerini kullanıyorum chazlarımda, 2 tane laptpbu var bende
 
Oyun için bir laptop alacaksan Monster veya Victor almanı öneririm. Sonuçta ürünlerini sadece oyun üzerine dizayn ediyorlar ve donanımsal parçalarını ona göre seçiyorlar.
Victor Gamer G801 Serisi
Bence bu ürünü bir düşün derim. Tek sıkıntısı şu, maalesef 2500-3000 fiyat bandında genellikle tek fanlı ürünler oluyor. Bu ısınma sorunu yaratıyor ister istemez. Ben özellikle konfora önem verdiğim için benim için sorun teşkil edebilir. Ama Victor buna olabildiğince çözüm bulmaya çalışmış. Resimlere de bakarsan GPU ve CPU bilgisayarın üst ortasında ve üst sağında. Yani oyunlarda sıklıkla kullandığımız W A S D tuşlarına bir nebze de olsa uzak. Ve fan bölmesinin temizliğini mümkün kılabilmek için ayrıca fana ulaşabileceğiniz bir kapak koymuşlar ki bu benim için son derece önemli bir şey. Fan temizlemek için şaseyi komple sökmeyi bile göze aldığım zamanlar oldu. Bu çok güzel bir kolaylık. Ayrıca 17.3 inç bilgisayar kullandım daha önce. Giriş seviyesi bile sayılamayacak bir bilgisayar olmamasına rağmen, hatta oyun bilgisayarı bile olmamasına rağmen ısınma sorunu hiç yaşamamıştım. 17.3 inç bilgisayarlarda iç hacim biraz daha rahat olduğundan hava sirkülasyonu daha iyi oluyor. Ben şu an bilgisayar alacak olsam ve bütçem 3000 TL ye kadar olsa bunu alırdım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı