3000 TL'ye FX 8350 Sistem Tavsiyesi

borntoberocker

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar işlemci olarak AMD FX 8350'yi almayi düşünüyorum. Anakart, ekran kartı ve poweri ne alsam bilemedim. Bütün bilgisayar monitör vs dahil 3000 TL'lik bilgisayar önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ GTX960 al (Ekran kartı) , MSİ 970 Gaming anakart al , 8 gb çift modül gskill veya kingston hyperx ram al , 550-600 watt verimli bir psu al kasayı ve monitörü sana bırakıyorum , ekran kartı yetmez dersen r9 280x veya EVGA gtx960 4gb alabilirsin

Birde unutmuşum 120 gb SSD ve 1Tb HDD al , Hdd'yi WD al , ssd'yi de kingston al , ssd şart değil
 
Bütçe yeterse intel daha iyi ama intelin unlocked ( xxxxk ) serisi çok pahalı ve soğutması hariç neredeyse aynı. Hatta amd'nin önbelleği daha fazla. İntelin performansını 150-200 tl'lik güzel bir soğutucuyla yaklayabilir. Ve dediğim anakartın tek tuşla O.C. özelliği ile ileride daha fazla hız yakalayabilir.
 
O zaman tercih meselesi sadece :D . Ben yukarıda belirttim. O.C.'li intel işlemcilere para verip diğer parçalardan kısarsa tabi daha iyi olur ama AMD ' nin işlemcileri güzel. Sadece ekran kartlarını beğenmiyorum AMD'nin.
 
Alternatif;
sistem.PNG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı