3000 TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
3000

legend2131

Picopat
Katılım
29 Ocak 2024
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3000TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı. Aslında çok fazla ses kasmam gereken oyunlar oynamıyorum abartı şekilde iyi olmasına da gerek yok sadece FIFA, hikaye oyunları, video izleme, Discord'dan konuşma, bazen de ses kasmam gereken oyunlar oynuyorum. O yüzden sizce 1000TL'ye kablosuz bir kulaklık almak mı mantıklı? Çünkü 2 kere kulaklık değiştirdim kablolu kulaklığı hiçbir şekilde kullanamıyorum yoksa pahalıya 3000TL civarlarında Logitech'in kablosuz kulaklıkları veya önereceğiniz bir kulaklığı mı almalıyım?
 
bütçe artarsa.
 
Bütçe artarsa.

ASUS fiyatına değmez, Void'te bayağı ağır kulaklıktı diye hatırlıyorum. Dip ses sorunu da vardı diye hatırlıyorum.
 
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçe arttırıp G535 almanızı öneririm. Bu bütçede pek iyi ürünler yok denilebilir. Konuşma için mikrofonu kötü biraz.

Merak ettiğim bir konu var mesela Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu KulaklıÄı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürünü almak yerine sizlerin dediğiniz şeyi aldığımda ne gibi farkları oluyor? Yani aradaki 2000TL'ye neler değişiyor değer mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı