3000 TL'ye kadar telefon önerisi

Baseris

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. 3000 TL'ye yakın bir bütçem var da hangi marka telefonu önerirsiniz? Benim için önemli olan kamera, kasma veya donma olmayacak, kullandığım uygulamalardan tam verim alacağım ve beni yarı yolda bırakmayacak ayrıca şarj konusunda da iyi bir telefon düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
 
3000 liraya alacağınız telefon hayatınızı değiştirmeyecek. 1000 liralık telefonda aynı işi yapıyor. :) Neyse, ben o bütçeye S6, bekleyebilirseniz G4, beklemem diyorsanız G3 32GB, Xperia Z3, Note 4 öneririm. Hangisini alırsanız alın sizi pişman etmeyecektir. Daha ucuz olarak Avea İntouch 4 öneriyorum. Tam bir f/p ürünüdür.
 
Ben yanlış anlattım galiba :) 3000 liraya yakın bütçem var beni memnun edecek bir telefon önerisi istemiştim sadece hani illa 3000 lira olacak diye birşey yok söylediğim özellikleri karşılasın yeterli :) ayrıca o dediğiniz telefonları da yakından ilgileniyorum. Peki s6 edge mi alayım yoksa lg g4 mü bekleyeyim?
 
S6 Edge gereksiz bir telefon bence. Onun yerine S6 alınmalı harika bir telefon olmuş gerçekten. G4' ü beklemenizi tavsiye ederim. Bu arada telefonda önem verdiğiniz özellikler nelerdir?
 
@Silinen üye bence edge almayın özellikleri normal s6 ile tamamen aynı sadece ekranı değişik, ekranı için o kadar para vermeyin. Edge'in 32 GB modelinin fiyatı normal S6'ın 64 GB modeli ile aynı fiyatta.
 
Başta yazmıştım :) "Benim için önemli olan kamera, kasma veya donma olmayacak, kullandığım uygulamalardan tam verim alacağım ve beni yarı yolda bırakmayacak ayrıca şarj konusunda da iyi bir telefon düşünüyorum" Ayrıca S6 ve S6 edge'yi henüz kullanma fırsatım olmadı sadece kulaktan dolma bilgiler ile edge daha güzel denildi bana bir de buraya sorayım dedim. G4 ü bende merak ediyorum sizce alınmaya değer mi? Yada başka bir öneriniz varsa :)
 
Aradığınız özelliklere göre size S6, G3, Z3 ve Note 4 öneririm. G4 söylendiği gibi olursa bende alacağım. Yani bence beklemeye değer gibi gözüküyor. Lakin önerdiğim telefonlardan birini alırsanız çok da bir şey kaybetmiş olmazsınız. :)
 
Kasma donma olmasın diyorsan bi kere android den vazgec er yada gec bi kasma olur android şişer ama ios oyle değil he ufak takilmalar olsada bi sıkıntı olmaz diyorsan s6 al edge alınmaz. ayrıca s6ya daha cok rom cikar (romla işim olmaz deme 1 sene sonra illaki sıkılıyor insan ve degisiklik istiyor) edge in sadece kenarları yamuk tek fark o
Iphone 6 tas gibi telefon kasma donma yok cunku ios kamerasida abartı sekilde guzel değil ama güzel

Ben s5 kullaniciyim ufak arayuz donmalarinin disinda sıkıntısı yok
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı