3000TL Oyun İçin Sistem Toplama

Şu an millet APU sistemle bile oynuyor BF1. Sen akıcı bir şekilde daha rahat oynarsın kardeşim, telefonun varsa özelden at WhatsApp'tan yardımcı olayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlar varmış herhalde korktum baya almaya. Senide yordum ama ilk defa kasa toplayacağım birçok yerden araştırıyorum parçalarıda.
Screenshot_20170110-183323.png
 
O sorun değil, monitör kaynaklı bir sorun. Monitör HDMI olunca çeviriciye ihtiyaç duyuyorsun ondan. Sen ekran kartına uygun bir monitör aldığın zaman sıkıntı çıkmaz. Benim için önemli değil, başkalarına bu konuda yardımcı olmaktan memnunum. Bana merak ettiklerini sorabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sorun degil monitor kaynakli bir sorun monitor hdmi olunca ceviriciye ihtiyac duyuyosun ondan.Sen ekran kartina uygun bir monitor aldinmi sıkınti cikmaz.Benim icin onemli degil baskalarina bu konuda yardimci olmaktan memnunum.Bana merak ettiklerini sorabilirsin.
Eyvallah aklımdaki sorular gitti. Topladığım zaman çözemediğim sıkıntı olursa yazarım yine.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı