3500 TL'ye kulaklık önerisi

Flawsome

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
558
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır kulaklık arıyorum. Yıllardır kullandığım Razer Kraken tournamen Edition 7.1 kulaklıktan oldukça memnundum ama artık oldukça eskidi ve yeni bir arayış içindeyim. Bu arayışta aslında 2 adet kulaklığı sipariş ettim ve kullandım, ama ikisinden de memnun kalmadım. Bu denediğim kulaklıklar;

Razer Barracuda X Wireless: Bu kulaklığın ses kalitesi aslında fena değildi ancak hem yazılım desteği olmaması hem de galiba Bluetooth kulaklıkların genelinde olan sesi maksimize ettiğimizde video vs. izlerken gelen çıt sesleri ve mikrofon kalitesini beğenmememden dolayı iade ettim.

Logitech G PRO X: Amazon Almanya üzerinden satın aldığım üründe maksimum seste rahatsız edici bir dip ses, kablolu olmasına rağmen yine videolarda vs. çıt çıt sesleri vs. geliyordu ve ben çok rahatsız oldum. Ayrıca stabil bir performans da alamıyordum. Bu ürünün yanında gelen DAC ses kartı pek kaliteli gibi gelmedi ve iade ettim. Şimdi bütçem 3500, ama 4000e kadar çıkarım, çıkmasam daha iyi). Şu anda aklımda HyperX Cloud III var, aslında beyerdynamics MMX150 almayı düşünüyordum ancak ürün fiyatı çok geldiği için alamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı