35000 TL laptop önerisi

Biraz butce asarsan Nitro 5 RTX 4060 + 12650H / 12700H alabilirsin 37K civarlarina veya bataryaya onem veriyorsan ASUS TUF A15 vardi en son 35K civarina, RTX 4060 ve 7735HS ikilisini bunyesinde barindiriyor.
Batarya çok önemli değil genelde şarjda kullanıyorum link varsa atarsan çok sevinirim
 
İnsanlara kötülük yapmayın, Acer'in rezalet teknik servisinden uzak dursun bence arkadaş. Dell veya Lenovo düşünsün üstteki markalar haricinde.

Dostum önerdiğin cihazın hem paneli düşük seviye hem Nitro 5E kıyasla limitleri sebebiyle biraz daha güçsüz. Varsa dengi cihaz öner.
 
Dostum önerdiğin cihazın hem paneli düşük seviye hem Nitro 5E kıyasla limitleri sebebiyle biraz daha güçsüz. Varsa dengi cihaz öner.
Peki ömür ve bir sıkıntı yaşadığında alabileceği teknik destek konusunda ne dersin ? Acer Türkiye rezalet malesef. HP,Dell,Lenovo'dan şaşmasın. Tabi kendi tercihi yinede.
 
Peki ömür ve bir sıkıntı yaşadığında alabileceği teknik destek konusunda ne dersin? Acer Türkiye rezalet maalesef. HP, Dell, Lenovo'dan şaşmasın. Tabii kendi tercihi yine de.

Her cihaz kötü çıkacak diye bir şey yok ki. Az da olsa sıkıntılı ürün gelirse 15 gün içinde sebepsiz iade edebilir. Yine de ben konu teknoloji firmalarinın insafına geldiyse tavsiyemi geri çekiyorum, sonrasında oluşanlar sorumluluğumda değildir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı