Steam 4.3 saat oynanan oyun iade edilir mi?

Hocam ben 6 saat ile Payday'ı iade etmiştim birinci oyununu sonra gidip 2'yi aldım önemli olan saatten çok arada ki zaman farkı. Büyük ihtimalle iade alırlar.
 
Steam Destek, bazı özel durumlarda 2 saat sınırı fazlaca aşılmış olmasına rağmen iadeleri onaylayabiliyor.
Örneğin Microsoft Flight Simulator, oyunu Steam'den alsanız bile oyunu indirmeye başladığınızda sadece birkaç MB boyutundaki bir başlatıcıyı indiriyor ve geri kalan 150 GB, başlatıcının içinden yükleniyor. Siz daha oyunu indiremeden 2 saatlik süreniz doluyor. Steam'de bunun farkında olduğundan 2 saati fazlaca aşmış olmasına rağmen bazı iadeleri kabul ediyor. Benzer bir olay Helldivers 2 ve PSN olaylarında da oldu diye biliyorum.

Ancak bu oyunda yukarıda bahsettiğim gibi durumlar yok bu yüzden de iadenin kabul edileceğini zannetmiyorum çünkü oynanış süresi fazlaca aşılmış. Ancak denemekten zarar gelmez. Zaten iade talepleri sadece birkaç saat içinde sonuç buluyor.
1716316031317.png
 
Düşük bir ihtimalde olsa evet iade edilebilir ama çok güvenmeyin edileceğine. Bazı durumlarda 5 saat oynadığım oyunu iade edebilmişken, 2.8 saat oynadığım oyunu iadesi kabul edilmemişti. Şansınızı deneyin siz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı